Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τέμπη – Δόμνα Μιχαηλίδου: Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέμπη – Δόμνα Μιχαηλίδου: Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε

Τέμπη - Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγγνώμη από τους γονείς των θυμάτων ζήτησε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Για την τραγωδία στα Τέμπη μίλησε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. “Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν νιώθει χάλια αυτές τις μέρες, που να μην νιώθει αυτή την τρομερή, εκκωφαντική βουβαμάρα. Και δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη. Πώς να παρηγορήσει κανείς αυτούς τους γονείς; Το σκεφτόμουν. Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα τρένο γεμάτο παιδιά” δήλωσε στο Mega.

“Εδώ είμαι απαρηγόρητη εγώ που έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι μήνες, πώς να είναι αυτοί οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Αυτό που υπάρχει από την μεριά μας είναι μία σοβαρή συγγνώμη. Το συγγνώμη σημαίνει το τι κάνουμε τώρα και πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και κυρίως των παιδιών και των νέων, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα” πρόσθεσε.

Όπως είπε η υφυπουργός οι συνεργάτες της ανεβαίνουν μία φορά την εβδομάδα στη βόρεια Ελλάδα, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο τρένο. “Πρέπει αυτή γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη που κλονίστηκε να κάνουμε κάτι και θα το κάνουμε. Πεισμώνουμε από τα προβλήματα και τις τραγωδίες. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις στους γονείς αυτούς;” κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις