Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αμβρόσιος – Τέμπη: Έξαλλος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Αμβρόσιος – Τέμπη: Έξαλλος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Αμβρόσιος - Τέμπη: Ευτυχώς, όλοι εμείς πιστεύουμε σέ έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε

Μετά την απαράδεκτη άποψη που εξέφρασε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος διερωτήθηκε «αν η τραγωδία των Τεμπών είναι τιμωρία από το Θεό», πολλές ήταν οι αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου. Ο πρώην Μητροπολίτης, προκάλεσε για ακόμη μία φορά με τις δηλώσεις του, αυτή τη φορά με την δήλωση που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου μεταξύ άλλων είπε πως «μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού».

Ο ηθοποιός, ανήρτησε φωτογραφία του Αμβρόσιου στο Instagram, στην οποία έγραψε ένα μήνυμα κόλαφο, για την σύνδεση που έκανε ο πρώην Μητροπολίτης του καρναβαλιού με την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιατρόπουλος έγραψε: «Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ο Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ό μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σέ έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη f@@k you barstard».

«Υ.Γ. Αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας. Περαστικά πανίβλακα. Στις επόμενες απόκριες θα ντυθώ μ@λ@κοδιάβολος σαν εσένα ψ@@@μι. Αν ήταν στο χέρι σου θα με περνούσες από ιερά εξέταση γελοίε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις