Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου για Ελευθερίου: Πυρ και μανία η παρουσιάστρια, βαριές κουβέντες
LIFESTYLE

Καινούργιου για Ελευθερίου: Πυρ και μανία η παρουσιάστρια, βαριές κουβέντες

Καινούργιου για Ελευθερίου: Αν ήταν φίλη μου η Ελευθερία Ελευθερίου, θα της έβαζα «Χ» -Ντροπή, ξεφτίλα

Την οργή της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε η στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου εντός του Survivor All Star, με την παρουσιάστρια να χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για την τραγουδίστρια, με αφορμή την εμπλοκή της στη σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, με την ψυχολογία του να έχει επηρεαστεί από όσα φέρεται να του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με το πώς περνάει η σύντροφός του στην Ελλάδα. «Η Ελευθερία γνωρίζεται με την σύντροφό μου, δεν είναι φίλες και με πιάνει να μου πει κάποια πράγματα. “Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις”. Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας μιλώντας σε συμπαίκτες του και πριν την αποχώρησή του.

«Γίνονται όλα τα περιστατικά τα γνωστά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει τα εξής: “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με τη σύντροφό σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σε αγαπάει, ούτε ότι σε σκέφτεται, ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομά σου και μάλιστα μού έκανε τρομερή εντύπωση αυτό”», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star ξέσπασε κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου αποκαλώντας την «κατίνα» και κάνοντας λόγο για ανήθικη συμπεριφορά.

Κατερίνα Καινούργιου: Αν ήταν φίλη μου η Ελευθερία Ελευθερίου, θα της έβαζα «Χ» -Ντροπή, ξεφτίλα

«Το μόνο που με νοιάζει στο Survivor αυτές τις ημέρες είναι το πόσο “κατίνα” είναι η Ελευθερία Ελευθερίου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τις νέες εντάσεις εντός του reality επιβίωσης. «Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με αυτό, αλλά τις επόμενες ημέρες. Απλά ήθελα να πετάξω μια ατάκα. Δηλαδή πραγματικά, εδώ ο κόσμος καίγεται και… Έχω σοκαριστεί. Και υποτίθεται είναι φίλη της γιατί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα βίντεο που βλέπανε την πρεμιέρα του Survivor μαζί. Δε ξέρω τι κάνει η Παναγιώταρου εδώ ούτε αν ισχύουν αυτά που κυκλοφορούν και αυτά που γράφονται στο Twitter και δεν με αφορά», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Εγώ πιστεύω ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στον Στάθη Σχίζα και πιο χοντρά πράγματα από αυτά που αναφέρθηκαν. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και δεν με αφορά. Καταρράκωσε την ψυχολογία ενός παιδιού, του Στάθη Σχίζα, που είναι πολύ ερωτευμένος, λέει παντού για την Αλεξάνδρα “η γυναίκα μου”, έχει και ένα κοριτσάκι έξω. Το τι έχει συμβεί δεν με αφορά, αλλά, αυτό που έκανε η Ελευθερίου, ειλικρινά… Εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα “Χ”», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς εκνευρισμένη.

“Τραγική η Ελευθερίου, τραγική”

«Το τι κάνει η ίδια με τον Μάριο είναι προσωπικό της θέμα. Εδώ όμως, μιλάμε για ένα θέμα ενός τρίτου, για ένα άλλο ζευγάρι. Μπορεί ο άλλος από τη στεναχώρια του να πάθει το οτιδήποτε. Μπορεί η Παναγιώταρου που είναι στην Ελλάδα να έχει εκτεθεί απεριόριστα, να την παίρνουν οι γονείς του Σχίζα, χίλια δυο. Ε, πώς, δεν έχει ξεφύγει το πράγμα από αυτή την κατινιά; Εμένα δεν με νοιάζει το ότι έφυγε ο Στάθης, εμένα με νοιάζουν άλλα. Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου, δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Ήταν τόσο ανήθικο αυτό, ήταν ανήθικη η Ελευθερία. Αυτό δεν το κάνεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου. Ντροπή, ξεφτίλα. Δεν είχε δουλειά να πάει να του πει το οτιδήποτε. Τραγική η Ελευθερίου, τραγική. Εκθέτει δυο παιδιά χωρίς λόγο, που την είχε μέσα στο σπίτι της η Αλεξάνδρα. Το θεωρώ ανήθικο από την πλευρά μιας γυναίκας αυτό, τραγικό», τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή της επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις