Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ 7 – 0: Viral η καζούρα του Τζέιμι Κάραγκερ στον Γκάρι Νέβιλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ 7 – 0: Viral η καζούρα του Τζέιμι Κάραγκερ στον Γκάρι Νέβιλ

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ 7 - 0: Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ σε κάθε ένα από τα επτά γκολ της ομάδας του

Το ιστορικό 7-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς αλλά και τους παλαίμαχους των «reds» να κάνουν μεγάλη καζούρα στους άσπονδους φίλους των «κόκκινων διαβόλων». Ξεχωριστή θέση διεκδικεί, ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος βρέθηκε δίπλα-δίπλα με τον παλαίμαχο της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, για να σχολιάσουν τον αγώνα για λογαριασμό του Sky Sports. Κι αυτό γιατί οι αντιδράσεις του σε κάθε ένα από τα επτά γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ήταν μοναδική με αποκορύφωμα το… σκούξιμο που έκανε στο έβδομο και τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ.

@mighty_redmen Carragher 😂😂 #liverpool #ynwa #liverpoolfc #lfcfans #footballtok #anfield #klopp #premierleague #manchesterunited #liverpoolvsmanchesterunited #jamiecarragher #garyneville #salah #gakpo #nunez #lfcedit #viral #trending #foryou #fyp ♬ Funny Song – Cavendish Music

Το.. τράβηξε!

Ο ίδιος δεν έμεινε, μάλιστα, εκεί αλλά φρόντισε να ανεβάσει και μια επική φωτογραφία με τον ίδιο να χαμογελάει και τον Νέβιλ να κοιτάει μουτρωμένος την κάμερα.

Η φωτογραφία αυτή, δε, άρεσε τόσο πολύ στον Τζέιμι Κάραγκερ, ώστε να αλλάξει την εικόνα στο προφίλ του στο Twitter βάζοντας στη θέση της το καρέ με το βλέμμα του Γκάρι Νέβιλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις