Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ 7 – 0: Επική δήλωση Σαλάχ μετά τον διασυρμό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ 7 – 0: Επική δήλωση Σαλάχ μετά τον διασυρμό

Ο Μο Σαλάχ πέτυχε δύο γκολ απέναντι στη Γιουνάιτεντ και οδήγησε τη Λίβερπουλ στο ιστορικό 7-0 - Πρώτος σκόρερ των Reds στην Premier League ο Αιγύπτιος

Η Λίβερπουλ ήταν ισοπεδωτική απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία ισοπέδωσε με ανεπανάληπτη επτάρα, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πρωταγωνιστεί και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Ρεντς στην Premier League. Ο «Φαραώ» του Μέρσισαϊντ πάντως, μετά το παιχνίδι στάθηκε στην ταπεινότητα που πρέπει να δείξουν εκείνος και οι συμπαίκτες του, σχολιάζοντας πως ο ίδιος θα πανηγυρίσει το επίτευγμά του πίνοντας ένα… χαμομήλι.

«Είναι κάτι ξεχωριστό, δεν μπορώ να πω ψέματα. Κυνηγάω αυτό το ρεκόρ από την πρώτη μου σεζόν και το να το πιάνω σήμερα, μετά από αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πάω σπίτι, θα το γιορτάσω με την οικογένειά μου, θα πιώ ένα χαμομήλι και θα κοιμηθώ», είπε αρχικά ο Αιγύπτιος. «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια. Δεν είμαστε στη θέση που θα θέλαμε αλλά αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει ώθηση για να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε στη συνέχεια.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έφτασε τα 129 τέρματα με τη φανέλα της Λίβερπουλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της στην Premier League. Ξεπέρασε τον Ρόμπι Φάουλερ που έχει 128 (2007) ενώ ο Στίβεν Τζέραρντ είναι 3ος με 121.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις