Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Τέμπη: Το on air ξέσπασμα του παρουσιαστή για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων
LIFESTYLE

Λιάγκας – Τέμπη: Το on air ξέσπασμα του παρουσιαστή για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων

Λιάγκας - Τέμπη: Ο παρουσιαστής δήλωσε πως τον έχει στοιχειώσει το δυστύχημα

Παραλίγο να έχει τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή που παρουσιάζει. Ο δημοσιογράφος ανέφερε on air, πως η τραγωδία στα Τέμπη μετά την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων «τον έχει στοιχειώσει και είναι σαν χαμένος». Πιο συγκεκριμένα, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό»: «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ, κοιμήθηκα 2 ώρες. Είμαι αφηρημένος σαν χαμένος, με έχει στοιχειώσει αυτό. Φτάσαμε σε ένα σημείο τα αυτοκίνητα να μας σώζουν. Εγώ σήμερα θα είχα τρακάρει. Πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο! Και σύγχρονα μέσα με ανθρώπους πάνε βουρ το ένα πάνω στο άλλο;».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στους 57 ανέρχονται οι νεκροί από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με την εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ να εξηγεί: «Ο αριθμός των νεκρών είναι 57. Σε αυτό το σημείο γίνεται το λάθος να προσθέτουν τον αριθμό όσων έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι από τους συγγενείς τους. Όσοι έχουν δηλωθεί αρχικά συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς». Ταυτόχρονα, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 36 νεκροί με τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ΕΛΑΣ να έχει ενημερώσει 11 οικογένειες ενώ η «επώδυνη διαδικασία» συνεχίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις