Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: “Υποχρεούμαστε να τον ψηφίσουμε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: “Υποχρεούμαστε να τον ψηφίσουμε”

Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: "Δεν έχω μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέλαβα πρωτοβουλίες που είναι ανιδιοτελείς, καθώς βλέπω πού οδηγούνται τα πράγματα", δήλωσε ο Γιώργος Κατατζαφέρης.

“Δεν έχω μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέλαβα πρωτοβουλίες που είναι ανιδιοτελείς, καθώς βλέπω πού οδηγούνται τα πράγματα”, δήλωσε ο Γιώργος Κατατζαφέρης, στα παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή “Μπρα ντε φερ” με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως “υποχρεούμαστε να εκλέξουμε τον Μητσοτάκη”. Για τον Παύλο Πολάκη είπε πως αναδείχθηκε από την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί τώρα να συμμαζέψει τα αμάζευτα. Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απομακρύνει και τον Νίκο Παππά.

Επίσης, πρόσθεσε ότι μιλά στον κόσμο που απογοητεύτηκε και ίσως προτίθεται να ψηφίσει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Και ότι τους προειδοποιεί ότι ο πρωθυπουργός είναι σοβαρός όταν λέει ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Βελόπουλο.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η περίοδος είναι κομβική και ο μόνος που μπορεί να πετύχει κάτι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όσον αφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε πως, εάν χάσει τις δύο εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει άλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις