Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πέτρος Τσιτσιπάς – Αλίσα Λεμάν: Η πρόταση και η… απάντηση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέτρος Τσιτσιπάς – Αλίσα Λεμάν: Η πρόταση και η… απάντηση!

Πέτρος Τσιτσιπάς - Αλίσα Λεμάν: Η επιθετικός της Άστον Βίλα ξεκίνησε να παίζει τένις και ο αδελφός του Στέφανου Τσιτσιπά της πρότεινε να συνεργαστούν στο μεικτό

Ο Έλληνας τενίστας και αδελφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος Τσιτσιπάς, έστειλε μήνυμα με… νόημα στη σταρ της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν, στο Instagram, αφού την είδε σε φωτογραφία να παίζει τένις. Η 24χρονη Λέμαν, που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα γυναικών της Ελβετίας, βρήκε το χρόνο να παίξει τένις και μοιράστηκε τις στιγμές αυτές με τους 11,9 εκατ. ακολούθους που μετρά στο Instagram. Η εντυπωσιακή ποδοσφαιρίστρια τράβηξε την προσοχή του 22χρονου Τσιτσιπά με την ανάρτησή της στα social media.

«Ας παίξουμε διπλό» έγραψε ο Τσιτσιπάς, σχολιάζοντας στη φωτογραφία της Λέμαν, προσθέτοντας ένα emoji με μια μπάλα του τένις και ένα emoji με μάτια.

Η σταρ της Άστον Βίλα είδε το σχόλιο του Έλληνα τενίστα και αποδέχθηκε την πρόσκλησή του για ένα μικτό διπλό αγώνα.

«Πάμε», απάντησε, προσθέτοντας ένα emoji με γελαστό πρόσωπο και ένα emoji με μπάλα του τένις.

tsi

 

12 εκατ. followers στο Instagram

Η Αλίσα Λεμάν που είναι μεγάλη φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τις πλέον όμορφες γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο.Από το 2018 παίζει στην Αγγλία σε Γουέστ Χαμ, Έβερτον και Άστον Βίλα. Η 24χρονη παλαιότερα είχε σχέση με την συμπαίκτρια της Ραμόνα Μπάκμαν και είχε δηλώσει ανοιχτά πως είναι λεσβία ενώ αργότερα τα έφτιαξε με τον μέσο της Άστον Βίλα Ντούγκλας Λουίζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις