Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κόρη Καϊλή: Πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της μικρής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόρη Καϊλή: Πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της μικρής

Κόρη Καϊλή: Πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της μικρής

Η Εύα Καϊλή είχε την ευκαιρία να δει σήμερα την κόρη της στις φυλακές. Η κόρη της Ελληνίδας ευρωβουλευτού έφτασε στις φυλακές με τον παππού της και μάλιστα είχε ντυθεί… μονόκερος, καθώς στις φυλακές οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει ένα δίωρο πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων. Μάλιστα, για την κόρη της Εύας Καϊλή οργανώθηκε και μια ειδική γιορτή, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δύο της χρόνια.

Η Εύα Καϊλή κρίθηκε ξανά προφυλακιστέα για άλλους δύο μήνες, με συνέπεια να μπορεί να δει το παιδί της μόνο δύο φορές τον μήνα, για δύο με τρεις ώρες, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Σχετικά με το γιατί παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή, ο Σβεν Μαρί ανέφερε ότι οι βελγικές αρχές θεωρούν πως η ευρωβουλευτής μπορεί ακόμα να αλλοιώσει στοιχεία ή να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να συλληφθούν στην πορεία ή να κληθούν να καταθέσουν.

“Ο Τζόρτζι αρνήθηκε να δει τους γονείς του”

Ο δικηγόρος της τόνισε πως «ανθρώπινα πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μια μητέρα σε αυτό το στάδιο, η οποία δεν έχει διαπράξει φόνο ή τρομοκρατική ενέργεια και δεν είναι έμπορος ναρκωτικών, αλλά ήταν αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ενώ τόνισε πως αποτελεί ένα είδος τροπαίου ή συμβόλου. Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξαδρος, μία ημέρα πριν επισκέφθηκε τον γαμπρό του, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στον οποίο φέρεται να πήγε ρούχα και βιβλία που είχε ζητήσει. Με αυτή του την κίνηση διέψευσε και τις φήμες πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Αντίθετα, όπως αναφέρει το κανάλι, ο Τζόρτζι αρνήθηκε να δει τους γονείς του, οι οποίοι είναι επίσης στο Βέλγιο. Ο σύντροφος της Καϊλή φέρεται να είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά δεν θέλει να δει τους δικούς του γονείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις