Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρονάλντο – Σαουδική Αραβία: Ο Πορτογάλος γιόρτασε την επέτειο ίδρυσης της χώρας με σπαθί και «daglah»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο – Σαουδική Αραβία: Ο Πορτογάλος γιόρτασε την επέτειο ίδρυσης της χώρας με σπαθί και «daglah»

Ρονάλντο - Σαουδική Αραβία: Ο Πορτογάλος φόρεσε το επίσημο εθνικό ένδυμα της χώρας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως… προσαρμόστηκε στην κουλτούρα και τις παραδοσιακές ενδυμασίες της Σαουδικής Αραβίας για να γιορτάσει την επέτειο της ίδρυσης της χώρας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε έναν παραδοσιακό μανδύα, που ονομάζεται «daglah», για να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή περίσταση για το κράτος της Μέσης Ανατολής. Το «daglah» θεωρείται εθνικό ένδυμα στη χώρα και το φορούν άνδρες σε όλη τη Σαουδική Αραβία. Ο Ρονάλντο φαίνεται σε πλάνα που δημοσίευσε η Αλ Νασρ να πίνει καφέ, να ποζάρει για φωτογραφίες και να χορεύει με ένα σπαθί, ενώ δεν δίστασε να συμμετέχει και σε παραδοσιακούς χορούς.

Στο μεταξύ, η FIFA ανακοίνωσε τη λίστα με τους 26 υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τη «χρυσή» ενδεκάδα του 2022, μεταξύ των οποίων και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το μέτριο δεύτερο μισό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τους υποψήφιους για την κορυφαία ενδεκάδα φυσικά δεν θα έλειπαν οι τρεις υποψήφιοι για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά. Άξια αναφοράς είναι η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς το 2022 δεν ήταν η χρονιά του και ειδικά στο δεύτερο μισό της, που δεν αγωνιζόταν σχεδόν καθόλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τού Έρικ Τεν Χαγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

https://twitter.com/WsportTV/status/1625168743960567811

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις