Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Тα καλύτερα γυναικεία αρώματα για την 8η Μαρτίου
PLUS

Тα καλύτερα γυναικεία αρώματα για την 8η Μαρτίου

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - 8η Μαρτίου πλησιάζει! Μια μέρα κατά την οποία γιορτάζουμε τις γυναίκες στη ζωή μας. Θέλετε και εσείς να εκπλήξετε το άλλο σας μισό, τη μητέρα, την κολλητή ή την αδερφή σας με ένα ξεχωριστό δώρο για αυτή την τόσο όμορφη ημέρα; Δεν ξέρετε όμως τι να επιλέξετε και αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε μπουκέτο με λουλούδια, άρωμα ή κάποιο κόσμημα. Γιατί όχι και τα τρία. Το κόσμημα και τα λουλούδια τα αφήνουμε πάνω σας, ενώ για την επιλογή αρώματος έχουμε κατατάξει στο παρακάτω άρθρο, μερικά από τα καλύτερα γυναικεία αρώματα αποδεδειγμένα στον χρόνο και αγαπημένα ανάμεσα στις γυναίκες.

Ακολουθούν οι εορταστικές προτάσεις μας για γυναικεία αρώματα που μπορείτε να χαρίσετε στις 8 Μαρτίου:

Lancôme La Vie Est Belle

Ξεκινάμε με ένα παραδοσιακά θηλυκό άρωμα με μια τολμηρή γλυκύτητα που τα λέει όλα με το όνομα του. «La Vie Est Belle» η ζωή είναι όμορφη, όπως θα νιώσει και η γυναίκα που το φοράει. Ένα φρουτώδες-floral-γκουρμέ άρωμα με νότες αχλαδιού και φραγκοστάφυλλου στην κορυφή, ίρις και άνθος πορτοκαλιάς στην καρδιά, γλυκιά πραλίνα, αρωματική βανίλια και σπόρους Τόνκα στη βάση θα συνοδέψει το ντύσιμο σας απόλυτα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Carolina Herrera Good Girl

Αυτό το γυναικείο άρωμα με το μοναδικό σχεδιασμό του μπουκαλιού σε σχήμα τακουνιού θα καταπλήξει κάθε γυναίκα που αγαπά τις πιο έντονες  ανατολίτικες-floral νότες. Το Carolina Herrera Good Girl σας προσφέρει εξωτικές νότες περγαμόντου, λεμονιού και καφέ,  που συμπληρώνονται με ένα μπουκέτο φρέσκων αρωμάτων τουμπερόζας, γιασεμί και βουλγαρικό τριαντάφυλλο. Στη βάση του κλείνει με ζεστά αρώματα από κανέλα, σπόρους Τόνκα, κακάο, βανίλια, σανταλόξυλο και κέδρο. Ένα must-have για οποιαδήποτε ξεχωριστή και μοναδική νύχτα που θα κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται τολμηρή σε κάθε της βήμα! Η μάρκα προσφέρει επίσης υπέροχα ανδρικά αρώματα που θα κάνουν τον σύντροφό σας να διαφέρει από τους υπόλοιπους και να μυρίζει υπέροχα. Εξερευνήστε την τεράστια ποικιλία αρωμάτων και καλλυντικών σε χαμηλές τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr

Versace Bright Crystal

Μια ασφαλής αλλά ιδιαίτερα απολαυστική επιλογή για μια ηλιόλουστη ημέρα.  Νιώστε λαμπερή και μοναδική σαν έναν πολύτιμο λίθο με τις φρουτώδεις νότες από γιούζου και ρόδι στην κορυφή, οι οποίες εμπλουτίζουν την τελική μυρωδιά με τις floral νότες παιώνιας, λωτού και μανόλιας. Στη βάση κυριαρχούν ο μόσχος, το κεχριμπάρι και το ξύλο Μαχόγκανι. Ένα κυρίως ανοιξιάτικο άρωμα, το οποίο θα γοητεύσει κάθε άνδρα που θα περάσει από δίπλα σας.

 

Giorgio Armani Sì Passione

Πειτε Sì στα θέλω, στα όνειρα και τον έρωτα με το άρωμα πάθους στο μοναδικό μπουκάλι κόκκινου χρώματος  της φωτιάς από τον Giorgio Armani. Το φρουτώδες-floral αυτό άρωμα είναι κατάλληλο για τις δυναμικές γυναίκες που δε φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά  τους. Ένα αριστοκρατικό και ξεχωριστό άρωμα με νότες ζουμερού φραγκοστάφυλου, ροζ πιπεριού και γκρέιπφρουτ στην κορυφή, ανανά και τριαντάφυλλο με γιασεμί στην καρδιά και ως βάση το συμπληρώνουν οι νότες βανίλιας, πατσουλί και κέδρος. 

Givenchy L´Interdit

Είναι σέξι, floral με φρουτώδεις νότες ένας πραγματικά γκουρμέ συνδυασμός. Νιώστε κομψή αλλά ταυτόχρονα τολμηρή με το άρωμα Givenchy L´Interdit, το οποίο ανοίγει με νότες από ζουμερό αχλάδι και περγαμόντο, οι οποίες συμπληρώνονται από τουμπερόζα, γιασεμί σαμπάκ και άνθη πορτοκαλιάς. Στη βάση θα σας  μαγέψουν  το πατσουλί, η βανίλια και το βετιβέρ τα οποία ολοκληρώνουν με επιτυχία τον ρομαντισμό και την κομψότητα της σύνθεσης  του αρώματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσετε και να μη σας ρωτήσει κάποιος για την ονομασία του.

Ανεξάρτητα από την περίσταση ένα επώνυμο άρωμα είναι πάντα ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και περιηγηθείτε την γκάμα με αυθεντικά αρώματα και επώνυμα καλλυντικά  του Parfimo.gr για να είστε έτοιμοι να γοητέψετε τις γυναίκες της ζωής σας και να κάνετε την ημέρα τους ακόμα πιο όμορφη και αξέχαστη. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις