Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορακάκη Κάιρο: Χάλκινη στο Παγκόσμιο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορακάκη Κάιρο: Χάλκινη στο Παγκόσμιο!

Κορακάκη Κάιρο: Μία ακόμη διάκριση για την Άννα

Στην πρώτη ημέρα των αγώνων στο παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου η Ελλάδα είχε διπλή συμμετοχή με την Άννα και τον Διονύση Κορακάκη και πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο. Η Άννα Κορακάκη με 585 πόντους πέρασε με την καλύτερη επίδοση στις 8 κορυφαίες αθλήτριες της διοργάνωσης και στον αγώνα που έδινε την πρόκριση για το παιχνίδι του χρυσού μεταλλίου, έμεινε τρίτη με 252.1 πόντους. Έτσι κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το χρυσό κατέκτησε η Βερόνικα Μάγιορ (Ουγγαρία) με 16 πόντους και το αργυρό η Ζοράνα Αρούνοβιτς (Σερβία) με 6 πόντους.

Ο Διονύσης Κορακάκης με 571 πόντους έμεινε στην 41η θέση και η τριάδα που μοιράστηκε τα μετάλλια αποτέλεσαν ο Τζούρα Τουζίνσκι (Σλοβακία) ο οποίος κέρδισε το χρυσό με 17 πόντους, ο Πάολο Μόνα (Ιταλία) κατέκτησε το αργυρό με 15 πόντους και ο Βαρούν Τομάρ (Ινδία) το χάλκινο με 250.6 από τον προηγούμενο γύρο, εξού και η αντίθεση στην βαθμολογία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Αύριο νέα “μάχη”

Η αγωνιστική δράση δεν τελείωσε για την οικογένεια Κορακάκη, αφού αύριο Δευτέρα (20/2) τα δύο αδέρφια θα συμμετάσχουν στο μεικτό ομαδικό των 10μ αεροβόλου πιστολιού και θα διεκδικήσουν να ανέβουν ξανά στο βάθρο και να προσθέσουν ένα ακόμα μετάλλιο στην συλλογή τους.

Πηγή:Sportsfeed.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις