Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης Instagram: Έξαλλος ο ηθοποιός με φωτογραφία που «κατέβηκε»
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης Instagram: Έξαλλος ο ηθοποιός με φωτογραφία που «κατέβηκε»

Αντίνοος Αλμπάνης Instagram: Το ξέσπασμα του ηθοποιού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνηθίζει το κοινό του σε πιο «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες, όμως όπως όλα δείχνουν, η πολιτική του Instagram θεωρεί αυτά τα στιγμιότυπα «πορνογραφικό υλικό». Ο ηθοποιός έχει δει πολλές φορές τις φωτογραφίες που αναρτά να «κατεβαίνουν» από τον προσωπικό του λογαριασμό, καθώς συχνά ποζάρει με εσώρουχα ή χωρίς μπλούζα. Αυτό συνέβη και σήμερα, όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φορά μόνο το εσώρουχό του και στο χέρι του κρατά ένα ποτήρι με αλκοόλ. Το γεγονός ότι η εικόνα του διαγράφηκε, ενόχλησε τον ηθοποιό, ο οποίος στη συνέχεια, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία σε story κι έγραψε πάνω της: «Και φυσικά οι ουρσουλίνες του Instagram κατέβασαν αυτό το post γιατί, μην ξεχνάμε, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου. Όλοι μπούρκα!».

Ο ηθοποιός βρέθηκε προ λίγων ημερών στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν θέλω να περνάνε τα χρόνια και να μου μένουν αποθημένα. Αυτό που μάλλον δε γνωρίζει ο κόσμος για μένα είναι το εξής απλό: εγώ δεν έχω ένα γυμνασμένο σώμα, γιατί με έπιασε μια πετριά τώρα στα 40 να γίνω fit. Εγώ ακριβώς για τους λόγους υγείας που έχω, αν δεν γυμναστώ, τα κόκκαλά μου δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του σώματός μου».

«Δεν θα απολογηθώ»

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Είναι μία διαδικασία στην οποία έχω μπει για να μπορώ να εργάζομαι. Εάν πονάει το σώμα μου, που απαιτεί παρουσία και εγρήγορση, σημαίνει ότι δε μπορώ να κάνω τη δουλειά που έχω ονειρευτεί, κυνήγησα και επένδυσα. Το ότι έχω αποκτήσει μία εξοικείωση με την εικόνα μου δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να απολογούμαι. Υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος που λέει ότι μέχρι εκεί φτάνει και τέλος;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις