Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Όλεγκ Νταντσένκο ανακοπή: Σοκ στην ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλεγκ Νταντσένκο ανακοπή: Σοκ στην ΑΕΚ

Όλεγκ Νταντσένκο ανακοπή: Είχε σκοτωθεί η γυναίκα του σε τροχαίο

Σοκ επικρατεί στην ΑΕΚ και γενικότερα στο χώρο του αθλητισμού, αφού ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη ανακοπή καρδιάς και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Ο 28χρονος δεξιός μπακ της Ένωσης, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ζόρια Λουχάνσκ, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην Τουρκία. Διακομίσθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, βρίσκεται στην εντατική και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ελάχιστα είναι τα νέα που έχουν γίνει γνωστά, με την ευχή όλων ο Νταντσένκο να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μάλιστα, η πρώην ομάδα του, Σαχτάρ Ντόνεστκ, ανήρτησε tweet, επιβεβαιώνοντας την είδηση. «Ευχόμαστε στον Όλεγκ Νταντσένκο ταχεία ανάρρωση. Πρώην παίκτης της Σαχτάρ, “βίωσε εμπειρία κλινικού θανάτου” στο προπονητικό κέντρο στην Τουρκία. Μείνε δυνατός, είμαστε μαζί σου», ανέφερε.

Είχε χάσει τη γυναίκα του σε τροχαίο

Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός αμυντικός είχε βιώσει μια τραγωδία στις 14 Ιανουαρίου 2022, την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Ζόρια, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο, η οποία οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Η σύζυγος του Ουκρανού τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Το μήνυμα της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε στο άκουσμα της είδησης, και μέσω ανάρτησης στο Facebook διαβεβαίωσε τον ποδοσφαιριστή της πως βρίσκεται στο πλευρό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις