Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φιλιππίδης: Ο εκνευρισμός της ηθοποιού σε ερώτηση ρεπόρτερ
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φιλιππίδης: Ο εκνευρισμός της ηθοποιού σε ερώτηση ρεπόρτερ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φιλιππίδης: Το σκηνικό προκάλεσε την ενόχληση της Καινούργιου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο προσκήνιο για την υπόθεση Φιλιππίδη και την αγωγή που θα καταθέσει εναντίον της, μετά από τις δηλώσεις της για την πρώτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση βιασμού, για την οποία ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος. Ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» προσπάθησε με τον οπερατέρ να εξασφαλίσουν μερικές δηλώσεις της, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε πολύ έντονα όταν τους είδε. Επέλεξε αντί να μιλήσει, να κατεβάσει την κάμερα από τον οπερατέρ με το χέρι της, προκαλώντας τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να της εξηγήσει ότι αν δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες, θα μπορούσε πολύ ευγενικά να τους το πει. Αντίθετα, εκείνη τους είπε πως φταίνε οι δημοσιογράφοι γιατί η ίδια είναι πάντα ευγενική μαζί τους και κάθεται πάντα να τους μιλήσει. «Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα’ χω ξαναδεί πουθενά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της για την αντίδραση της ηθοποιού, υπενθυμίζοντας ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει εργαστεί στην τηλεόραση: «Ξέρει ποιοι είμαστε, ξέρει την εκπομπή. Πας σε έναν τεχνικό και κατεβάζεις με το χέρι την κάμερα;» είπε σοκαρισμένη.

Το πρώτο σχόλιο της Αναστασοπούλου στην αγωγή του Φιλιππίδη

Αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι πρόκειται να μηνυθεί από τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός και τραγουδίστρια τοποθετήθηκε μέσα από εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο. «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε». Αυτή ήταν η δήλωση της ηθοποιού, που πυροδότησε τις αντιδράσεις, μιας και λίγες μέρες πριν, ο κατηγορούμενος είχε κριθεί, μεταξύ άλλων, αθώος για τον βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» η ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις