Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 9/2/23: Ποιος παίκτης «αποχαιρετά» τον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2/23: Ποιος παίκτης «αποχαιρετά» τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2/23: Τρεις μπλε και ένας κόκκινος είναι στον «τάκο»

Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (9/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο χθεσινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδεύτηκε και από φαγητό. Τελικά, οι Κόκκινοι επανήλθαν στις νίκες – μετά από το χθεσινό “διάλειμμα” – και κέρδισαν τον αγώνα στον στίβο μάχης και το έπαθλο επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε μια έντονη διαμάχη μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε να σφυρίξει, κατά τη διάρκεια που ο Γιώργος Κόρομι από την ομάδα του είχε φτάσει στον τελικό στόχο με αντίπαλο τον Ηλία Μπόγδανο, κάτι που εξόργισε τον τελευταίο. Όπως είπε ο Γιώργος: «Εγώ με τον Νίκο είμαστε πολύ φίλοι έξω και ξέρει πολύ καλά ότι έχω θέμα συγκέντρωσης όταν μου κάνουν μέσα στο αυτί μου κάτι. Και ξεκινάει να σφυρίζει. Και του λέω “Νίκο μην το κάνεις αυτό”».

Το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο

Καθώς οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, διάβασαν μηνύματα από οικεία τους πρόσωπα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Καρολίνα Καλυβά, έστειλε μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο, λέγοντας: «Yo passenger, όλα καλά from this side… Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χωρίζει ωραίες στιγμές. Keep it up with the good work». O Μάριος Πρίαμος έδειξε αρκετά αμήχανος και απάντησε: «Θα τα πούμε όταν είναι να βγω εσύ ξέρεις» την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες τον πείραζαν.

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης των Διάσημων που βγήκε στον τάκο για αυτή την εβδομάδα. Την ίδια ώρα, οι Μαχητές Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι ένας από τους Μπλε εκείνος που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κώστας Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τα spoiler, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις