Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπάκας – Μπισμπίκης: ”Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου”
LIFESTYLE

Μπάκας – Μπισμπίκης: ”Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου”

Μπάκας - Μπισμπίκης: Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν πέτυχα τον Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο

Στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την «επίθεση» που δέχτηκε από τον Βασίλη Μπισμπίκη στην προσπάθειά του να του αποσπάσει κάποια δήλωση, αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2night Show», και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η «αποστολή» του να «ξετρυπώνει» ανθρώπους του θεάματος σε ιδιαίτερες στιγμές τους. Ο Γρηγόρης Μπάκας μίλησε για τα ρεπορτάζ που έχει κάνει μέσα στην 23χρονη πορεία του και τις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές στην καριέρα του.

Μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, που τον ενόχλησε, αλλά και στο πώς είναι σήμερα η σχέση του με τον ηθοποιό. Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021, ο δημοσιογράφος με την κάμερα του ΑΝΤ1 πέτυχε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο να επιστρέφουν από την Κύπρο, και προσπάθησε να τους αποσπάσει κάποιες δηλώσεις. Τότε, οι φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι δεν είχαν ακόμη επιβεβαιωθεί, με τους δυο τους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στη θέα της κάμερας που τους κατέγραφε. Η Δέσποινα Βανδή, εμφανώς πιο εξοικειωμένη με την έκθεση στα ΜΜΕ, αρκέστηκε στο να πει ένα «βρε Γρηγόρη», ωστόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης, εμφανώς ενοχλημένος από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου, του ζήτησε «να εξαφανιστεί».

Γρηγόρης Μπάκας για Βασίλη Μπισμπίκη: Ένιωσα πολύ άσχημα – Είχα το παιδί μου μαζί

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και την κάνω με σεβασμό… Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα. Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle, που, ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δεν σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω κι έρχομαι εκεί, δεν μου κάνεις χάρη», σχολίασε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα, γιατί από τη στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω και ότι θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά», περιέγραψε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις