Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Γιώργος Πατούλης: Οι νέες προβλέψεις δείχνουν ότι το φαινόμενο θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Πατούλης: Οι νέες προβλέψεις δείχνουν ότι το φαινόμενο θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι

Γιώργος Πατούλης: Εντείνονται τις επόμενες ώρες οι χιονοπτώσεις σε Παιανία, Κάντζα και Γέρακα

Μάχη δίνουν η Πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια για να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί καθώς χιονίζει σε αρκετούς δήμους, όπως είπε στο Mega ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. Τόνισε πως μέσα στις επόμενες ώρες θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα, ενώ η Τροχαία έκλεισε νωρίτερα προληπτικά τη λεωφόρο Κατεχάκη. «Υπάρχει μία έντονη χιονόπτωση. Υπήρξε ένα προληπτικό κλείσιμο από την Τροχαία στη λεωφόρο Κατεχάκη, αυτή τη στιγμή επιχειρούν τέσσερα μηχανήματα. Σε μία ώρα περίπου θα ανοίξει η Κατεχάκη», δήλωσε. «Η δεύτερη φάση του φαινομένου υποτίθεται ότι θα έληγε προς το πρωί, στις 09:00, οι νέες προβλέψεις των μετεωρολόγων δείχνουν ότι θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι. Εάν δεν υπάρχει λόγος δεν χρειάζεται κανείς να μετακινηθεί, γιατί κινδυνεύει να εγκλωβιστεί», συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε πως έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων, μία απαγόρευση που δεν εισακούστηκε από ορισμένους οδηγούς, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην περιοχή του Σχιστού το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν στην ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές της Παιανίας, της Κάντζας και του Γέρακα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις