Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητές Καρπάθου: Η Εβρίτισσα δασκάλα με τα δυο παιδιά τίμησαν τους Ήρωες πιλότους
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές Καρπάθου: Η Εβρίτισσα δασκάλα με τα δυο παιδιά τίμησαν τους Ήρωες πιλότους

Μαθητές Καρπάθου: Συγκινούν οι μικροί μαθητές με τη δασκάλα από τον Έβρο που τίμησαν τους ήρωες πιλότους

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν οι δυο μαθητές του Δημοτικού σχολείου της Καρπάθου και η Εβρίτισσα δασκάλα τους, οι οποίοι τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων αλλά και τα δυο αδικοχαμένα παλικάρια της Πολεμικής Αεροπορίας που αυτές τις ημέρες έφυγαν από την ζωή. Οι δυο μαθητές του σχολείου της Καρπάθου, ο Βασίλης Κανάκης και Μαρίνος Αντωνάκης και δασκάλα τους Θεοδώρα Κουκουρίκου από τον Έβρο έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ σε ανάρτησή της η δασκάλα τους έγραψε:

«Ίμια: 31-01-1996…

Χριστόδουλε, Παναγιώτη, Έκτορα, δεν σας ξεχνούμε ΠΟΤΕ! Για τις δικές μας Θερμοπύλες χάσατε τη ζωή σας και σαν τιμημένοι θα ζείτε αιώνια στην καρδιά μας και στην ψυχή της Ελλάδας μας. Ο τίτλος του ΗΡΩΑ είναι το λιγότερο που αντιπροσωπεύει το μεγαλείο της ψυχή σας…

Εις την μνήμη των τριών ηρώων, αλλά και του εκπαιδευτή πιλότου Μάριου ΜιχαήλΤουρούτσικα, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Διαφανίου Καρπάθου, τίμησαν την παρουσία των τεσσάρων πεσόντων, ρίχνοντας στο μπλε τάφο στεφάνι και ψάλλοντας δυνατά τον εθνικό μας ύμνο, αφήνοντας τις φωνές τους να τις παρασύρει το κύμα και το θαλασσινό αγέρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις