Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 2/2/23: Αυτός ο παίκτης «αποχαιρετά» τον Άγιο Δομίνικο σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 2/2/23: Αυτός ο παίκτης «αποχαιρετά» τον Άγιο Δομίνικο σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 2/2/23: Ο αγώνας θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τους παίκτες

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο, που πρόκειται να φέρει πλήθος ανατροπών για τους παίκτες του ριάλιτι. Μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου. Ο αγώνας θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τους παίκτες του Survivor και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί. Οι παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ θα κληθούν να κοντραριστούν σώμα με σώμα είτε με μαξιλάρια είτε με μεγάλα κοντάρια και θα προσπαθήσουν ο ένας να ρίξει τον άλλο από την πλωτή πλατφόρμα.

Ωστόσο, ο αγώνας δεν θα ολοκληρωθεί. «Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor ο αγώνας θα τελειώσει λίγο νωρίτερα γιατί οι μικροτραυματισμοί θα είναι πολλοί σε όλους τους παίκτες» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα». Σύμφωνα με τα σπόιλερ, ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο, είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις