Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / Τυχερά ζώδια Φεβρουαρίου 2023: Ποιοι δεν πρέπει να ανησυχούν!
PLUS

Τυχερά ζώδια Φεβρουαρίου 2023: Ποιοι δεν πρέπει να ανησυχούν!

Τυχερά ζώδια Φεβρουαρίου 2023: O πιο σύντομος μήνας της χρονιάς

Μπήκαμε στον δεύτερο μήνα της χρονιάς και τα άστρα δείχνουν ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά. O πιο σύντομος μήνας της χρονιάς είναι εδώ, χωρίς ανάδρομους πλανήτες, αλλά με μια Πανσέληνο στις 5 Φεβρουαρίου που θα φέρει αλλαγές και απρόοπτα. Τέσσερα ωστόσο ζώδια, όπως διαβάζουμε στο Iefimerida, δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα!

Δίδυμοι: Θα διευρύνετε τις προοπτικές σας

Ως το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, σαν ιντριγκάρουν πάντα οι νέες ιδέες και προοπτικές. Και καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον ένατο οίκο σας αυτόν τον μήνα, θα είστε πρόθυμοι να εξετάσετε αυτές τις νέες απόψεις και να τις αναδείξετε. Ποιος ξέρει; Μπορεί να βρεθείτε με άτομα με παρόμοιες ιδέες αυτό το μήνα, που καταλαβαίνουν τα κομμάτια του εαυτού σας που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

Λέων: Ερχονται νέες προοπτικές στις σχέσεις σας

Καθώς η εποχή του Υδροχόου συνεχίζεται, οι ρομαντικές σχέσεις θα αποτελέσουν σημαντική προτεραιότητα αυτό το μήνα, για εσάς Λέοντες. Αγαπάτε την αναγνώριση και την επικύρωση και αυτό το μήνα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε συντρόφους που δεν ενοχλούνται από το ότι καταλαμβάνετε χώρο. Επιτέλους θα νιώσετε ότι μπορείτε να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας, χωρίς απολογία.

Ζυγός: Βρίσκετε αντισυμβατικούς τρόπους για να διασκεδάσετε

Αυτόν τον μήνα, ο ήλιος θα συνεχίσει να περνάει από τον πέμπτο οίκο σας, και σας καλεί να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζετε.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σας σε καθημερινή βάση, και αυτή η εποχή σας ενθαρρύνει να βγείτε από τη safe zone σας. Μπορεί οι άλλο να μην σας καταλαβαίνουν πάντα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίζει να κάνετε αυτό που αγαπάτε.

Υδροχόος: Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Είναι η εποχή σας, ο ήλιος βρίσκεται στον πρώτο οίκο σας και μπορεί να μην σας αρέσει η υπερβολική προσοχή, αλλά είναι για καλό και για αναγνώριση. Μάλιστα τώρα είναι το timing να προωθήσετε τα σχέδια σας και όλα όσα πιστεύετε. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναδείξετε αυτό που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς, Υδροχόοι, το οποίο συνήθως έχει να κάνει λιγότερο με εσάς και περισσότερο με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σας. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να πείτε τη γνώμη σας και να αποκτήσετε αυτό που σας κάνει διαφορετικούς, όσο παράξενο κι αν είναι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις