Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Χάρι Στάιλς – παντελόνι: Το… ατύχημα του τραγουδιστή και η αντίδραση της Τζένιφερ Άνιστον
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι Στάιλς – παντελόνι: Το… ατύχημα του τραγουδιστή και η αντίδραση της Τζένιφερ Άνιστον

Χάρι Στάιλς - παντελόνι: Ο τραγουδιστής διατήρησε την ψυχραιμία του

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς κατά τη διάρκεια συναυλίας, καθώς σκίστηκε το παντελόνι του μπροστά στο κοινό την ώρα που ήταν στη σκηνή. Αν και ο τραγουδιστής προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει το σόου, το ατύχημα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θεατές, οι οποίοι έσπευσαν να ανεβάσουν το… ατύχημα στα social media. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς εντόπισαν στις πρώτες θέσεις την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον και έσπευσαν να σχολιάσουν το περιστατικό, καθώς ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στο παρελθόν ερωτευμένος με την σταρ του Χόλυγουντ.

Η Τζένιφερ Άνιστον παρακολουθούσε τη συναυλία από τη θέση της, αλλά κάποιοι θαυμαστές την εντόπισαν και την τράβηξαν φωτογραφίες. Παρά το ενδυματολογικό ατύχημα, ο Στάιλς διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε τη συναυλία. Προσπάθησε να καλύψει το σκισμένο σημείο με το ένα χέρι καθώς τελείωνε το τραγούδι και είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές. Τελικά, ο τραγουδιστής κατάφερε να αλλάξει παντελόνι προτού ολοκληρωθεί η συναυλία του.

Ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σημειώνεται ότι ο Χάρι Στάιλς είναι ο πλουσιότερος αστέρας κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την ανανεωμένη Heat Rich List 2022. Με την περιουσία του να ξεπερνά τις 115 εκατομμύρια λίρες, ο τραγουδιστής είναι και επίσημα η πλουσιότερη διασημότητα κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο 28χρονος μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα το 2016, αλλά εφόσον ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο χρόνο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις