Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 30/1/23 υποψήφιος προς αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που βγαίνει στον τάκο
LIFESTYLE

Survivor spoiler 30/1/23 υποψήφιος προς αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που βγαίνει στον τάκο

Survivor spoiler 30/1/23 υποψήφιος προς αποχώρηση: Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για «γερά νεύρα»

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο «Μπλε» Κρις Σταμούλης και, όπως φαίνεται από το trailer του αποψινού επεισοδίου, κανείς δεν έχει πάρει με καλό… μάτι το γεγονός πως ο παίκτης βγήκε στον τάκο. Τόσο οι συμπαίκτες του στη Μπλε Ομάδα όσο και οι αντίπαλοι του στην Κόκκινη Ομάδα, φαίνονται ενοχλημένοι με την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη και κάνουν λόγο για κλίκες ενώ πετάνε τα βέλη τους στον Ηλία Γκότση. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για «γερά νεύρα» καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει. Ένας αγώνας που θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων. Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία και η αναμέτρηση αναμένεται ιδιαίτερα δυνατή.

Σύμφωνα με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι παίκτες που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στον αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι. Αυτό σημαίνει, ότι οι Μπλε θα αναγκαστούν να οδηγηθούν γι’ άλλη μια φορά στην κάλπη. Μετά την ήττα τους, οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα μεταφερθούν όχι μόνο στο συμβούλιο του Νησιού αλλά και στην κάλπη για να βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο. Σύμφωνα με τα σπόιλερ, η παίκτρια που θα βρεθεί στον τάκο στο πλευρό του Κρις Σταμούλη, αναμένεται να είναι η Εύη Σαλταφερίδου η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τα πατήματά της και οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα είναι πεσμένες σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή της στο Survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις