Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 48χρονος – χιονοδρομικό κέντρο Φλώρινα: Πέθανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας
ΕΛΛΑΔΑ

48χρονος – χιονοδρομικό κέντρο Φλώρινα: Πέθανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας

48χρονος - χιονοδρομικό κέντρο Φλώρινα: Πατέρας δύο παιδιών

Στο αγαπημένο του βουνό, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας (Σ.Ο.Χ.) Φλώρινας. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 48χρονος Λάζαρος Καράντζας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι, συνοδεύοντας τα παιδιά του. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, όμως δυστυχώς ο 48χρονος εξέπνευσε.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός-μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «ο Αριστοτέλης».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, στο Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, να προσφερθούν στη μνήμη του χρήματα στον Σ.Ο.Χ. και στον «Αριστοτέλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις