Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – τροχαίο ατύχημα: Την εκκλησία επισκέφτηκε ο υπουργός, η ανάρτησή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – τροχαίο ατύχημα: Την εκκλησία επισκέφτηκε ο υπουργός, η ανάρτησή του

Άδωνις - τροχαίο ατύχημα: Άναψε κερί σε εκκλησία μετά το τροχαίο – Η ανάρτησή του

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τα ξημερώματα της Τρίτης (24/12), στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να υπάρξει ευτυχώς κάποιος τραυματισμός.΄ Ειδικότερα, το ατύχημα συνέβη στις 00:00, όταν το όχημα που επέβαιναν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με την Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος. Υλικές ζημιές σημειώθηκαν από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ παράλληλα δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Τροχαίας, καθώς οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

Η ανάρτησή του

Ο υπουργός μάλιστα επισκέφθηκε την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας και άναψε ένα κερί. Σύμφωνα με όσα γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης έπρεπε να το κάνει γιατί είχε μια δύσκολη μέρα και ένιωθε ότι είχε τους γονείς του δίπλα του. Συγκεκριμένη άλλωστε εκκλησία παντρεύτηκαν οι γονείς του Άδωνι Γεωργιάδη και ο ίδιος βαπτίστηκε εκεί.

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», αναφέρει την ανάρτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις