Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα εξωσωματική: Δυσκολεύτηκα να γίνω μητέρα
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα εξωσωματική: Δυσκολεύτηκα να γίνω μητέρα

Ελένη Φουρέιρα εξωσωματική: Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μιλά για την εγκυμοσύνη της, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα αλλά και τους δύσκολους πρώτους μήνες. Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για το περιοδικό Vogue Greece και μιλά στον δημοσιογράφο, Βλάση Κωστούρο, το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Η εκπομπή Happy Day εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα. Η Ελένη Φουρέιρα, στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της πλέον, μίλησε για όλη αυτή τη διαδρομή. «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου ήταν μια στιγμή που δεν ήθελα να ξέρουν το όνομά μου

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις