Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λαζόπουλος για Ντενίση: “Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς;”
LIFESTYLE

Λαζόπουλος για Ντενίση: “Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς;”

Λαζόπουλος για Ντενίση: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιτέθηκε σε Κοκλώνη και Ντενίση, ενώ αναφερόμενος στον ελληνικό λαό είπε, "πώς έχει γίνει τόσο μ@λ@κ@ς";

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής επιτέθηκε στον Νίκο Κοκλώνη και τη Μιμή Ντενίση. Ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης και ηθοποιός, σχολίασε τη φράση της Μιμής Ντενίση, η οποία είπε πρόσφατα ότι η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, θα έπρεπε να πάει στα βραβεία Όσκαρ. “Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το ‘Σμύρνη μου αγαπημένη’ στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό, ότι δεν πήραν τη ‘Σμύρνη’ στα Όσκαρ” είπε αρχικά. “Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη”, συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

“Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία”, κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Μιμή Ντενίση.

Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης, με τον Λάκη Λαζόπουλο να λέει χαρακτηριστικά:

“Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πιάνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις