Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς – Κύργιος Netflix: Οι δύο τενίστες στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ «Break Point»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Κύργιος Netflix: Οι δύο τενίστες στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ «Break Point»

Τσιτσιπάς - Κύργιος Netflix: Ο δεύτερος είναι ο πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και καθώς πλησιάζει η ώρα της έναρξης του πρώτου Grand Slam τουρνουά τένις για το 2023, το Australian Open, το ντοκιμαντέρ «Break Point» του Netflix, ζήτησε τις απόψεις άλλων αθλητών για τον εκρηκτικό Αυστραλό με ελληνική καταγωγή. Την περασμένη Παρασκευή, στο Netflix κυκλοφόρησε το «Break Point», το ντοκιμαντέρ στο στιλ του «Drive to Survive» που παρακολουθεί μια σειρά από τα πιο λαμπρά αστέρια του τένις καθώς προσπαθούν να βγουν από τη «σκιά» των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Κύργιος είναι ο πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου της σειράς, με τους παραγωγούς της σειράς να ζητούν από συναθλητές του και όχι μόνο να τον περιγράψουν. Ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον οποίο είχαν… κόντρα την περασμένη σεζόν στο Wimbledon, όπου ο Νικ Κύργιος τον απέκλεισε και ο Τσιτσιπάς τέλειωσε το ματς εκνευρισμένος με τον αντίπαλό του. Μάλιστα, οι δηλώσεις του «Στεφ» δεν ήταν όσο διπλωματικά απάντησαν άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες του τένις. «Δεν είναι κακός τύπος, απλά γίνεται διάβολος όταν μπαίνει στο γήπεδο», είπε το νούμερο τέσσερις της παγκόσμιας κατάταξης.

Κρίσιμο το Australia Open για την καριέρα του Νικ Κύργιου

Ο Ματέο Μπερετίνι χαρακτήρισε τον Κύργιο ως «ίσως τον πιο ταλαντούχο τενίστα της γενιάς μας», ενώ ο Τζον ΜακΕνρόε δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος θα λάβουν μέρος στο Australian Open με τον Έλληνα σταρ να βρίσκεται στο νούμερο τρία του ταμπλό του μονού των ανδρών και θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Ο Νικ Κύργιος, από τη μεριά του, θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη καθώς βρίσκεται στο νούμερο 19 του ταμπλό, αλλά καθώς παίζει… εντός έδρας οι ειδικοί εκτιμούν πως μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις