Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Την έστειλε στο νοσοκομείο και της διέρρηξε το σπίτι
ΕΛΛΑΔΑ

Την έστειλε στο νοσοκομείο και της διέρρηξε το σπίτι

Απίστευτη καταγγελία από ηλικιωμένη γυναίκα

Ανθρωποκυνηγητό για επικίνδυνο ληστή στο κέντρο της Αθήνας. Ακινητοποίησε στην είσοδο πολυκατοικίας ηλικιωμένη, την τραυμάτισε με μαχαίρι, της άρπαξε την τσάντα με τα κλειδιά και όταν το θύμα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, άνοιξε και έκλεψε κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, τηλεόραση.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Απίστευτη κτηνωδία από έναν κακοποιό, δράστη αιματηρής ληστείας στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται μέσα από την συνταρακτική καταγγελία του θύματός του, μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Ο επικίνδυνος κακοποιός, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οποίου έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, αφού την ακινητοποίησε και την τραυμάτισε με μαχαίρι, τη λήστεψε και εξαφανίστηκε. Η άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια περιοίκων που την είδαν να σφαδάζει αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας της, φρόντισαν να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Καθώς, ανάμεσα σ αυτά τα αντικείμενα που είχε αρπάξει ο δράστης ήταν και τα κλειδιά του διαμερίσματός της, όπως προέκυψε, άνοιξε την πόρτα σε άλλη στιγμή, μπήκε στο εσωτερικό και αφαίρεσε κοσμήματα, ενδύματα, παπούτσια και μία τηλεόραση!!!

Έστησε ενέδρα

Όλα αυτά τα ανήκουστα συνέβησαν στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η άτυχη γυναίκα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Και η νοσηλεία για την επούλωση των τραυμάτων της, διήρκεσε περίπου δύο εβδομάδες. Η αποκάλυψη και της δεύτερης κτηνώδους πράξης του άγνωστου, έως τώρα κακοποιού, έγινε γνωστή με την επιστροφή του θύματος στην οικία της με τη βοήθεια του γιου της, ο οποίος και διαπίστωσε ότι αυτός που είχε κλέψει τα κλειδιά, είχε εισβάλει και στο σπίτι, εκμεταλλευόμενος την απουσία της ιδιοκτήτριας, την οποία ο ίδιος είχε στείλει στο νοσοκομείο.

Δύο τραύματα

Η γυναίκα που ανέφερε τις λεπτομέρειες στην Αστυνομία όταν βρισκόταν σε ανάρρωση, είπε ότι ο δράστης είχε στήσει ενέδρα κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας και της επετέθη από πίσω την ώρα που εκείνη ετοιμαζόταν να μπει. Είπε ακόμη ότι της έκλεισε το στόμα και της είπε να μην μιλήσει. Ο δράστης, παρ’ όλα αυτά,  προκάλεσε δύο τραύματα με το μαχαίρι, στο λαιμό και  στη πλάτη. Ο άκρως επικίνδυνος κακοποιός, άρπαξε την τσάντα της γυναίκας, μέσα στην οποία βρήκε χρήματα, την ταυτότητά της και τα κλειδιά του σπιτιού της.

Ληστεία στον Έβρο

Θύμα ληστείας έπεσε κι ένας 70χρονος στην αγροικία του, στην περιοχή του Καβησού, στις Φέρες Έβρου. Πρωινές ώρες, δύο νεαροί Αφγανοί, 20 και 29 ετών, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, έφθασαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και του χτύπησαν την πόρτα. Όταν εκείνος τους άνοιξε, του ζήτησαν με νοήματα φαγητό. Την στιγμή που μιλούσε μαζί τους και προσπαθούσε να καταλάβει, πέρασε έξω από το σπίτι του ένας υπάλληλος security με αυτοκίνητο. Ο ηλικιωμένος του φώναξε να πάει στο σπίτι να τον βοηθήσει, αλλά ο τελευταίος δεν τον άκουσε και συνέχισε.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του, οι Αφγανοί αντέδρασαν, τον έσπρωξαν μέσα στο σπίτι του, όπου τον χτύπησαν, προκαλώντας του αμυχές στον λαιμό, τον έδεσαν σε χέρια και πόδια, και στη συνέχεια του πήραν το κινητό τηλέφωνο. Όταν το θύμα κατάφερε να λυθεί, μετέβη στο καφενείο του χωριού όπου κάλεσε την Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν οι δράστες και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις