Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 15χρονος παρκούρ – Εύβοια: Στο νοσοκομείο ανήλικος
ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος παρκούρ – Εύβοια: Στο νοσοκομείο ανήλικος

15χρονος παρκούρ - Εύβοια: Ο 15χρονος και η παρέα του έκαναν παρκούρ σε κτίρια στην Ιστιαία Εύβοιας με άσχημη κατάληξη

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι παρκούρ για εφήβους σε κτίρια στην Ιστιαία Εύβοιας το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, όταν ένας 15χρονος έπεσε σε φωταγωγό, τραυματίστηκε στα άκρα. Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Evima.gr, ομάδα νεαρών ηλικίας 15 έως 16 ετών αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης 4, Ιανουαρίου να κάνει παρκούρ σε κτίρια της Ιστιαίας.

Μια θεαματική προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας… από αθλητές του παρκούρ!

Οι έφηβοι ξεκίνησαν το παιχνίδι από το κτίριο του δημαρχείου συνέχισαν στο κτίριο της εθνικής τράπεζας και το επόμενο κτίριο δίπλα από την εθνική τράπεζα. Αποτέλεσμα ήταν ένας νεαρός 15 ετών να εγκλωβιστεί σε φωταγωγό και να τραυματιστεί στα άκρα.

Τον τραυματισμένο έφηβο είδε από τις κάμερες η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία απουσιάζει από την Ιστιαία και αμέσως ενημέρωσε γνωστή της που είχε κλειδιά να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία όπου και έφτασε στο σημείο και απεγκλώβισε τον έφηβο από τον φωταγωγό ο οποίος ήταν φανερά τρομαγμένος γι’ αυτό που συνέβη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας Ιστιαίας από τους γονείς του για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις