Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο Αλ Νασρ: Είναι πολλά τα λεφτά, παιδιά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο Αλ Νασρ: Είναι πολλά τα λεφτά, παιδιά

Ρονάλντο Αλ Νασρ: Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον προπονητή, αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μαζί του.

«Ο βασιλιάς απέθανε… Ζήτω ο βασιλιάς…», λέει μια λαϊκή παροιμία για κάποιον μεγάλο που φεύγει και για εκείνον που έρχεται, που τον αντικαθιστά! Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν ταιριάζει απόλυτα! Ο Πελέ, ο μάγος, ο γητευτής της μπάλας από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 «αγωνίζεται πια στα αστέρια του Ουρανού», κάπου εκεί πάνω στον παράδεισο. «Ο βασιλιάς απέθανε…», λένε πολύ σωστά όλοι. Για να συμπληρώσουν με το δίκιο τους. «Για εμάς ο Πελέ θα ζει ανάμεσα μας για πάντα»!  Ο Ρονάλντο που με μια τζίφρα του, με μια υπογραφή του, έβαλε στον λογαριασμό του πάνω από πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (500.000.000 ευρώ) και φόρεσε την κιτρινομπλέ φανέλα της Αλ Νασρ για τρία χρόνια, κατάφερε όχι να πουν «ζήτω ο βασιλιάς…», αλλά να βάζει στην τσέπη του καθημερινά πάνω από 85.000 ευρώ. Κάπου 6 με 10 ευρώ το δευτερόλεπτο!!

Έτσι την ίδια ημέρα που ο βασιλιάς της μπάλας, ο άνθρωπος ο οποίος άλλαξε και έδωσε άνοδο στο ποδόσφαιρο, είχε αρχίσει το χωρίς επιστροφή ταξίδι του και οι Βραζιλιάνοι τον συνόδευαν στην τελευταία του κατοικία με τιμές ήρωα, φωνάζοντας μάλιστα ρυθμικά το όνομα του, η Αλ Νάσρ παρουσίαζε επίσημα στο κατάμεστο στάδιό της τον Ρονάλντο! Οι φίλοι της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας ήθελαν να δουν και να χειροκροτήσουν από κοντά τον 37χρόνο Πορτογάλο παίκτη. Άλλωστε ο C7 είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Γεγονός πάντως είναι ότι ο Ρονάλντο έχει περάσει ένα δύσκολο και μεγάλο χρονικό διάστημα αμφισβήτησης!

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές

Να τονίσουμε με την ευκαιρία πως η μεταγραφή αυτή του Πορτογάλου διεθνή άσου στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θεωρείται και είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια! Ο Ρονάλντο που έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, θα βάζει στο λογαριασμό του περισσότερα από διακόσια εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Είναι πολλά τα λεφτά παιδιά!

Εκείνο πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η αποκάλυψη που έκανε η ισπανική εφημερίδα «MARCA»! Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, «υπάρχει ρήτρα και ο Κριστιάνο μπορεί να πάει δανεικός στη Νιούκαστλ, αν και εφόσον οι «καρακάξες» περάσουν στο Champions League»! Αυτό μπορεί να γίνει επειδή και «η αγγλική ομάδα Νιούκαστλ έχει ως ιδιοκτήτη γνωστό fund της Σαουδικής Αραβίας»!

Αλλάζει προπονητή αν θέλει

Μια άλλη λεπτομέρεια του συμβολαίου που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υπογράψει και που παρουσιάζει εντύπωση είναι το γεγονός πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, εκτός από το ότι μπορεί όποτε επιθυμεί να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ φορώντας την φανέλα της Νιούκαστλ, έχει το δικαίωμα, την δυνατότητα, να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μαζί του!!

Είχαμε πάντως και ένα αστείο που παρά λίγο να…ανάψει φωτιά! Ο Ρούντι Γκαρσία, ο Γάλλος προπονητής της ομάδας, στην προσπάθειά του να κάνει χιούμορ είπε πως «αρχικά είχα προσπαθήσει να αποκτήσω τον Μέσι»!! Βέβαια ο μόνος που γέλασε ήταν ο προπονητής. Φαίνεται πως δεν γνώριζε τον όρο του συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Ρονάλντο!! Όταν το έμαθε… κατάπιε την γλώσσα του! Να σημειώσουμε πάντως πως ο Ρονάλντο και ο Μέσι θα βρεθούν αντιμέτωποι στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί προσεχώς μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Αλ Νασρ. «Όλα στην… ώρα τους», λοιπόν!

https://youtu.be/RixNzO7YXx0

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις