Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η πιο σέξι οπαδός: Η Ιβάνα Κνολ δημοσίευσε τις καλύτερες φωτογραφίες της για το 2022
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πιο σέξι οπαδός: Η Ιβάνα Κνολ δημοσίευσε τις καλύτερες φωτογραφίες της για το 2022

Η πρώην Miss Κροατία που ήταν το κορίτσι του Μουντιάλ του Κατάρ ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να δει αγώνες το 2022

Η αλήθεια είναι ότι πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ ελάχιστοι άνθρωποι εκτός Κροατίας είχαν ακούσει το όνομα Ιβάνα Κνολ.  Κατά την διάρκεια όμως του τουρνουά η πρώην Miss Κροατία έγινε viral με τις “καυτές” εμφανίσεις της στις εξέδρες των γηπέδων αλλά και στις παραλίες της Ντόχα. Η κούκλα από την Κροατία, αν και απειλήθηκε με φυλακή για τα γυμνά της έγινε το πρόσωπο του Μουντιάλ στις εξέδρες.

Την έμαθαν εκατομμύρια φαν του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη και εκείνη είδε τους followers τους στο Instagram να αυξάνονται κατά 3 εκατ. κατά την διάρκεια των αγώνων και τις δουλειές της με διαφημιστικές εταιρείες να γίνονται… χρυσές. Η Ιβάνα Κνολ έκλεψε την παράσταση όπως και η ομάδα της στα γήπεδα αλλά έχει δηλώσει πως το Κατάρ ήταν μόνο η αρχή και θα την βλέπουμε σε κάθε μεγάλη διοργάνωση από το 2023 και έπειτα άσχετα εάν είναι παρούσα η Κροατία.

Στην τελευταία μέρα του 2022 δημοσίευσε στο Instagram τις καλύτερες φωτογραφίες της στο έτος που έφυγε κυρίως από αθλητικά γεγονότα. Είδε Μουντιάλ, είδε NBA αλλά και Formula 1, είδε αμερικανικό ποδόσφαιρο και βρέθηκε ακόμη και σε γκαλά της FIFA. Στη δημοσιευση έγραψε ότι αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής της και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη. Ο κόσμος από την άλλη μπήκε στο προφίλ της κατά εκατοντάδες χιλιάδες και είδε τα the best της Ιβάνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις