Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Survivor All Star: Ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Survivor All Star: Ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Survivor All Star: «Τα λεφτά είναι καλά, αλλά...»

Για την πρόταση που δέχτηκε να είναι στο «Survivor All Star» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αποκάλυψε πως ο σύντροφός της δεν θέλει να τη δει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα πολύ καλά χρήματα. Αν φύγω και πάω στο Survivor, έφυγε κι αυτός. Αυτό μου έχει πει, ότι δεν θα κάτσει πάλι τέσσερις μήνες μόνος του. Το κατανοώ» είπε αρχικά. «Βάζω τον εαυτό μου στη θέση του και ούτε κι εγώ θα ήθελα να είναι μακριά ο άνθρωπός μου για δεύτερη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο, τα λεφτά είναι καλά, αλλά και αυτά που έχεις να χάσεις είναι πολλά» τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Survivor All Star» θα συμμετέχουν οι: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριο Πρίαμο, Ηλία Γκότση, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκο Μπάρτζη, Στάθη Σχίζα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σπύρο Μαρτίκα, Κώστα Παπαδόπουλο, Μελίνα Μεταξά, Ελένα Χαμπέρη, Τάκη Καραγούνια και Περικλή Κονδυλάτο. Αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις