Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

29

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη – δεύτερο παιδί: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη – δεύτερο παιδί: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Ελεονώρα Μελέτη - δεύτερο παιδί: «Αν δει κανείς την Αλεξάνδρα με μικρότερα παιδάκια, θα πει "γιατί δεν της κάνετε ένα αδερφάκι;"»

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, μετά την Αλεξάνδρα.Με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και αναφέρθηκε στα παιδιά του, η παρουσιάστρια τόνισε πως η κόρη της δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει αδερφάκι. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Για να καταλάβετε, η Αλεξάνδρα είναι 4,5 ετών τώρα. Αν τη δεις με μικρότερα παιδάκια, τα αγαπάει πάρα πολύ, τα προσέχει. Ένας άνθρωπος αν το δει θα πει “γιατί δεν της κάνετε ένα αδερφάκι;”».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, όπως εξήγησε η Ελεονώρα Μελέτη. «Αν πας και της πεις “θέλεις αδερφάκι;” θα πει “όχι, δεν θέλω, αν έρθει, θα το πατήσω και θα το κάνω…”. Δεν θέλει ούτε να ακούει για αδερφάκι», αναφέρει. Τέλος, εξήγησε πως δεν θεωρεί σωστό να κάνει κανείς δεύτερο παιδί, απλά και μόνο για να έχει παρέα το πρώτο. «Εγώ το επιχείρημα του να κάνεις δεύτερο παιδί για να έχει παρέα το πρώτο, δεν το δέχομαι. Δεν θα κάνει βρε την οικογένειά του το παιδί; Δεν θα έχει άλλους φίλους, άλλους συγγενείς; Μια χαρά είμαστε όλοι, ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις