Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Λύτρας: Κόντρα για την υπόθεση του 16χρονου Ρομά
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Λύτρας: Κόντρα για την υπόθεση του 16χρονου Ρομά

Κούγιας - Λύτρας: Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Απόστολο Λύτρα, με αφορμή την υπόθεση του 34χρονου αστυνομικού, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως θα καταθέσει μήνυση στον Απόστολο Λύτρα. Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια του 16χρονου Ρομά, σε συνέντευξή του στον Σκάι, έκανε λόγο για ένα νέο βίντεο, που αναμένει να φτάσει στα χέρια του, στο οποίο φαίνεται η μηχανή του αστυνομικού που πυροβολεί να σταματά εντελώς «και να στοχεύει».

Στην ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας απαντάει στον Απόστολο Λύτρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας του αειμνήστου 16χρονου θύματος διαδίδει την ψευδή και συκοφαντική για τον 34χρονο αστυνομικό είδηση, ότι δήθεν υπάρχει βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ότι ο εντολέας μου πυροβόλησε σε ευθεία βολή κατά του αειμνήστου θύματος. Σήμερα έλαβα εντολή από τον 34χρονο εντολέα μου να μηνύσω τον συγκεκριμένο δικηγόρο και να καταθέσω αγωγή εις βάρος του γι’ αυτή την ψευδή και συκοφαντική είδηση, αφού κανένα τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει στην δικογραφία».

Η απάντηση του Απόστολου Λύτρα

Ο Απόστολος Λύτρας απάντησε στον Αλέξη Κούγια για τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή του περί «αυτοπροτεινόμενων δικηγόρων» για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και στη συνέχεια τόνισε πως «ευτυχώς αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν ”θέλημα θεού’ ‘Ο κύριος Κούγιας είναι ένας δικηγόρος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις