Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πίστα υποχώρησε: Σοκαριστικό ατύχημα σε εκδήλωση αποφοίτησης
ΚΟΣΜΟΣ

Πίστα υποχώρησε: Σοκαριστικό ατύχημα σε εκδήλωση αποφοίτησης

Συνολικά 25 μαθητές βρέθηκαν μέσα στην τρύπα

Απροσδόκητη τροπή πήρε ένα πάρτι αποφοίτησης μαθητών Περού όταν η πίστα στην οποία χόρευαν υποχώρησε με αποτέλεσμα να τους «καταπιεί». Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχει καταγραφεί η στιγμή του ατυχήματος με τους μαθητές να «εξαφανίζονται». Παρά την πτώση, η οποία, ευτυχώς, δεν ήταν μεγάλου ύψους, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Όπως φαίνεται στο βίντεο «σηκώθηκε» ένα κύμα καπνού με τον DJ να σταματάει τη μουσική και όσους δεν βρέθηκαν στην τρύπα να προσπαθούν να απομακρύνουν τους «εγκλωβισμένους» συμμαθητές τους.

Η αιτία του ατυχήματος παραμένει αδιευκρίνιστη με τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι «η πίστα ήταν φτιαγμένη από ξύλο και γι’ αυτό δεν άντεξε το βάρος των μαθητών». Για καλό και για κακό οι 25 μαθητές που βρέθηκαν στην τρύπα που άνοιξε από τον χορό τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

@elpopular.pe Más info en la web 🙌🏻 #SanMartín #Escolares #Accidente #Discoteca #Fiesta #FiestaDePromoción #Promoción #ParaTi #FYP #Viral #Noticia #Noticias #Peru #Perú #ElPopular #DiarioElPopular ♬ Tubarão Te Amo – DJ LK da Escócia & Tchakabum & Mc Ryan SP

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις