Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στο Παρίσι – δράστης: Η στιγμή που ο ένοπλος εισβάλλει σε κομμωτήριο
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Παρίσι – δράστης: Η στιγμή που ο ένοπλος εισβάλλει σε κομμωτήριο

Επίθεση στο Παρίσι - δράστης: Το βίντεο με τον φερόμενο δράστη

Τη στιγμή που φέρεται να μπαίνει ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στο Παρίσι σε ένα κατάστημα με το όπλο στο χέρι έχει καταγράψει κάμερα. Σύμφωνα με τη Daily Mail πρόκειται για τη στιγμή που ο ύποπτος ένοπλος μπαίνει σε ένα κομμωτήριο αφού πυροβόλησε τρεις Κούρδους και τραυμάτισε άλλους τρεις στους δρόμους του Παρισιού. Ο φερόμενος δράστης άνοιξε πυρ σε ένα πολυσύχναστο τμήμα του 10ου διαμερίσματος κοντά στον σταθμό Gare du Nord το μεσημέρι, λίγες ημέρες αφότου βγήκε με εγγύηση από τη φυλακή αναμένοντας τη δίκη του για την επίθεση σε καταυλισμό μεταναστών στις 8 Δεκεμβρίου στο Παρίσι 2021. Μια γυναίκα και δύο άνδρες σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά, προκαλώντας «απόλυτο πανικό» καθώς η αιματοχυσία επέστρεψε στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνεται ένας Κούρδος καλλιτέχνης ο οποίος «διώχθηκε στην Τουρκία για την τέχνη του» και αναγνωρίστηκε ως πολιτικός πρόσφυγας. Από τους τρεις τραυματίες, ο ένας νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου και δύο αντιμετωπίζουν σοβαρά τραύματα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το βίντεο με τον φερόμενο δράστη

Τα νέα πλάνα φέρονται να δείχνουν τον φερόμενο ως δράστη να μπαίνει σε κοντινό κουρείο, όπως ήταν γνωστό ότι έγινε. Η Daily Mail δίνει στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο τη στιγμή που όσοι βρίσκονται στο κομμωτήριο τρέχουν να κρυφτούν καθώς μπαίνει μέσα ο ένοπλος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις