Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς 23/12: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς 23/12: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή

Γη της Ελιάς 23/12: Το μόνο που σκέφτεται ο Αλέξης είναι να σκοτώσει την Μυρτάλη, για να μη τον ταλαιπωρεί άλλο

Κι όμως, ο Αλέξης δε θα αργήσει να καταλάβει το λάθος του με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Εξοργισμένος από την συμπεριφορά της και βλέποντας πως το τελευταίο διάστημα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ο Αλέξης παίρνει μια σημαντική απόφαση: Να απομακρυνθεί οριστικά από τη ζωή της. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Μυρτάλη αρχίζει να αισθάνεται μόνη. Όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, η οικογένειά της, οι φίλοι της… Ο Ισίδωρος της παίρνει με μιας όλη την περιουσία, με αποτέλεσμα να την διαλύει..

Η μοναδική της παρηγοριά είναι ο Αλέξης, ο οποίος δε δείχνει πια και τόσο ενθουσιασμένος μαζί της, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, ο θυμός του είναι τέτοιος, που το μυαλό του αρχίζει να κάνει περίεργα σενάρια.. Ο γιος της Μαργαρίτας σταματά την αγωγή και συμπεριφέρεται παράλογα. Το μόνο που σκέφτεται είναι να σκοτώσει την Μυρτάλη, για να μη τον ταλαιπωρεί άλλο. Η Μυρτάλη παρατηρεί πράγματι πως ο Αλέξης έχει αλλάξει στάση απέναντί της..

Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να παντρευτούν

Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς για την σειρά, Η Γη της Ελιάς και ο Στάθης κάνει την ανατροπή και ζητά από την αγαπημένη του, Ιουλία να παντρευτούν.  Η Ευτυχία κρατά αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους.

Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα τής προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο για να ξεσκάσει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις