Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικήτρια GNTM 5 – spoiler: Έφτασε ο τελικός, ποια θα κερδίσει
LIFESTYLE

Νικήτρια GNTM 5 – spoiler: Έφτασε ο τελικός, ποια θα κερδίσει

Νικήτρια GNTM 5 - spoiler: Έναν τελικό, φουλ της μόδας και του στυλ, ετοίμασε και θα μας παρουσιάσει η παραγωγή του GNTM 5 την Παρασκευή 23/12

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 έρχεται αύριο Παρασκευή στο Star και διεξάγεται όπως κάθε χρονιά live με το κοινό να ψηφίζει το μοντέλο που θέλει να κερδίσει το ριάλιτι μόδας.

‘Εναν τελικό, φουλ της μόδας και του στυλ, ετοίμασε και θα μας παρουσιάσει η παραγωγή του GNTM 5 την Παρασκευή, με τα τρία πλεόν  κορίτσια, την Αλεξία, τη Μαρίτα και τη Βικτώρια να τα δίνουν όλα. Σημειωτέον η μόνη που έχει λάβει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό είναι η Μαρίτα, καθώς ξεχώρισε στον ημιτελικό της Ρώμης, περνώντας όλα τα challenges επιτυχώς.

Τι θα δούμε στον τελικό

Μόνο εύκολες δεν θα είναι οι δοκιμασίες στο δρόμο για τον τελικό του GNTM 5. Τα μοντέλα θα κάνουν παρέα με πρώην διαγωνιζόμενες πασαρέλα, φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες με υπέροχους όγκους. Ακολουθεί μία φωτογράφιση με τα κορίτσια ντυμένα χορεύτριες σε σόου του Μπρόντουγουεϊ. Η…αποστολή τους περιλαμβάνει όχι μόνο πόζες αλλά και χορογραφία, την οποία θ’ ακολουθήσει και η Βίκυ Καγιά, κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση. Στον τελικό της Παρασκευής οι τρεις κοπέλες θα είναι εκεί, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Την μεγάλη νικήτρια του GNTM 5 θα επιλέξουν για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές.

Ποιο είναι το φαβορί για τη νίκη

Σύμφωνα με τη γνώμη των περισσότερων τηλεθεατών του Greece’s Next Top Model που χρησιμοποιούν τα social media για να γράψουν την άποψή τους, η Αλεξία αποτελεί αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία της. Η Αλεξία Τράικο κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια της οντισιόν με τις πόζες της και την προσωπικότητά της, με αποτέλεσμα να πάρει ομόφωνα το «ναι» και από τους τέσσερις κριτές. Μέχρι στιγμής έχει ήδη διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στον διαγωνισμό και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις