Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τούμπα ρεπόρτερ – Καλημέρα Ελλάδα: Ο Λάζος έγινε ξανά viral!
ΕΛΛΑΔΑ

Τούμπα ρεπόρτερ – Καλημέρα Ελλάδα: Ο Λάζος έγινε ξανά viral!

Τούμπα ρεπόρτερ - Καλημέρα Ελλάδα: Μία αδέξια στροφή τον προσγείωσε απότομα στον πάγο

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, όταν πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με ρεπόρτερ που βρισκόταν σε παγοδρόμιο.

Ο Λάζος Μαντικός στην προσπάθειά του να ισορροπήσει πάνω στα παγοπέδιλα, «χάρισε» μία θεαματική τούμπα στο τηλεοπτικό κοινό.

Μετά από μια αδέξια στροφή, ο ρεπόρτερ προσγειώθηκε στον πάγο. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου από το στούντιο έμειναν για μερικά δευτερόλεπτα άφωνοι. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, τόσο ο ίδιος ο ρεπόρτερ, όσο και οι συνεργάτες του στο πλατό, ξέσπασαν σε γέλια.

Τον έστειλε να πιει καφέ ο Γιώργος Παπαδάκης

Πρόσφατα ο Λάζος Μαντικός εμφανίστηκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου τον καλημέρισαν. Ωστόσο, αυτή η ζωντανή σύνδεση φάνηκε να μην πηγαίνει και πολύ καλά από την αρχή. Λίγο η παγκόσμια μέρα χαμόγελου, λίγο η αργή επιστροφή του ήχου, δεν ήθελε και πολύ για να χαθεί η επικοινωνία κάπου στη μετάφραση! Ο Λάζος Μαντικός άρχισε να γελά με έναν ιδιαίτερο τρόπο και ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε αν πήγε στη δουλειά κατευθείαν μετά από το μπαράκι. ”Άσε τον να συνέλθει, να πιει έναν καφέ πρώτα και μετά να μας πει τα νέα. Λάζο άσε να συνέλθουμε γιατί είναι σαν να έχουμε σύνδεση με τη Σελήνη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις