Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 20/12 αποχώρηση: Αυτή είναι η τελική τετράδα!
LIFESTYLE

GNTM 20/12 αποχώρηση: Αυτή είναι η τελική τετράδα!

GNTM 20/12 αποχώρηση: Η επιστροφή της Σοφία Χατζηπαντελή, ο εκνευρισμός της Βίκυς Καγιά, τα δάκρυα της Βικτώριας και η τετράδα του τελικού

Το ταξίδι στην Ρώμη δεν βγήκε σε καλό στη Μάρα Μαρλή, η οποία έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του GNTM 5, όμως η απόδοσή της στην δοκιμασία αποχώρησης του ημιτελικού δεν ήταν η αναμενόμενη και οδήγησε τους κριτές να της δείξουν την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας του Star. Έτσι στην τελική 4άδα του GNTM 5 βρίσκονται οι Κότυ, Βικτώρια, Αλεξία και Μαρίτα. Ο ημιτελικός του GNTM 5 ξεκίνησε από το κέντρο της αιώνιας πόλης και η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από τον ιταλικό κινηματογράφο με θέμα την αρχή και το τέλος μιας σχέσης.

Η δοκιμασία έχει πολλά ζητούμενα, αλλά και μία έξτρα δυσκολία, καθώς οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να επιλέξουν μόνες τους την τελική εικόνα, που θα φτάσει στους κριτές, στους οποιους είχε προστεθεί και η Σοφία Χατζηπαντελή. Η guest coach του διαγωνισμού μίλησε για τα τέσσερα από τα πέντε κορίτσια, καθώς ανέφερε πως δε θυμάται καν την Βικτώρια από τις οντισιόν.

Στο πρώτο μέρος τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν φλερτάροντας τον άντρα που τις ενδιαφέρει και στο δεύτερο μέρος να αναπαραστήσουν το τέλος μιας σχέσης, προβάλλοντας το «μεσογειακό» ταπεραμέντο τους. Εκεί, τα μοντέλα έπρεπε να δείξουν εκνευρισμένα και να πετάξουν τα ρούχα του υποτιθέμενου συντρόφου τους έξω από το σπίτι. Όμως αυτή σκηνή προκάλεσε τα γέλια στα κορίτσια της ώρα της φωτογράφισης κάτι που εκνεύρισε ιδιαιτέρως τους κριτές και ο Γιώργος Καράβας τους τόνισε ότι βρίσκονται μία ανάσα πριν τον τελικό και δεν είναι αστείο, ούτε πρέπει να κάνουν πλάκα την ώρα της «δουλειάς».

Καγιά: Είμαστε στις πέντε καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες

Μάλιστα το αποτέλεσμα που έβγαζε η Μάρα, η οποία δεν μπορούσε να αποδώσει το συναίσθημα που της ζητούσαν οι κριτές εκνεύρισε την Βίκυ Καγιά. «Παιδιά εγώ να σας πω κάτι τώρα; Έχω πάθει λίγο σοκ. Είμαστε στις πέντε καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες. Ε όχι! Μάρα δεν έχουμε λήψη» φώναξε η κριτής φανερά εκνευρισμένη.

Μετά το ταξίδι στην Ιταλία, οι πέντε φιναλίστ επέστρεψαν στην Αθήνα, μπήκαν στο πλατό και στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια για τα «κλικς» τους. Στην κριτική επιτροπή είχε επιστρέψει και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία στάθηκε στη φωτογράφιση της Μάρας. Η Μάρα έδωσε ένα safe αποτέλεσμα βασισμένο στην τύχη. Η πρώτη φωτογραφία δεν ήταν η καλύτερη της στιγμή.  «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα είχες καλή φωτογραφία. Φαινόταν ότι δυσκολευόσουν», της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η πρώτη θέση για τον τελικό ανήκει στη Μαρίτα

«Η τύχη είναι με το μέρος μου», απάντησε η Μάρα και τότε τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καραβάς σημειώνοντας πως η τύχη μπορεί να ευνοήσει έναν άνθρωπο 2-3 φορές, αλλά τις υπόλοιπές 15 θα πρέπει να δείξει και τις ικανότητές του. Όταν ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η νικήτρια της φωτογράφισης, η Βίκυ Καγιά φορώντας την εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της στάθηκε μπροστά από τις διαγωνιζόμενες και ανακοίνωσε σε ποια ανήκει η πρώτη θέση για τον τελικό «Ήρθε η ώρα που περιμένατε από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην οντισιόν. Να φτάσετε στον τελικό. Αυτό σήμερα θα γίνει πραγματικότητα. Στον ημιτελικό του GNTM 5 δεν έχει νόημα να πούμε ποια πήρε τη δουλειά, αλλά ποια πέρασε στον τελικό. Η πρώτη θέση για τον τελικό ανήκει στη Μαρίτα», είπε η κριτής.

Αντίθετα οι Βικτώρια και Μάρα μετά το ταξίδι στην Ιταλία και τη φωτογράφιση βρέθηκαν στο bottom 2, μιας και οι λήψεις τους είχαν αρκετές αστοχίες. Η Βικτώρια «τσαλακώθηκε» και έφερε πολύ σωστό αποτέλεσμα στη δεύτερη φωτογραφία. Η Μάρα είχε μια άβολη στιγμή και στη δεύτερη φωτογραφία της… Φάνηκε η αμηχανία σε όλο της το σώμα.  Και τα δυο μοντέλα εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για όλα όσα έζησαν αυτούς τους μήνες στον GNTM 5, δηλώνοντας πως ακόμα και αν φύγουν σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού θα είναι ευχαριστημένες με τη πορεία τους.

GNTM 5 | Αυτή είναι η τελική τετράδα μετά την αποχώρηση!

«Κορίτσια, μία από εσάς θα είναι στη μεγάλη τετράδα του τελικού. Αυτή που θα είναι στον τελικό είναι η Βικτώρια», είπε η Βίκυ Καγιά και ως εκ τούτου αποχώρησε η Μάρα. «Με την κ. Καγιά μιλήσαμε πάρα πολύ ωραία. Μου είπε πως θα τα πάω πολύ καλά και ένιωσα ότι το είπε μέσα από την καρδιά της. Θα τη θυμάμαι σίγουρα», ήταν τα πρώτα λόγια της Μάρας. Η Βικτώρια από την άλλη ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το αποτέλεσμα, διότι όπως είπε δέθηκαν πολύ με τη Μάρα μέσα στο παιχνίδι και τη στενοχωρεί το γεγονός ότι δε θα είναι κι εκείνη στον τελικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις