Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Το αξέχαστο πάρτι για τα γενέθλια της συντρόφου του
ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Το αξέχαστο πάρτι για τα γενέθλια της συντρόφου του

Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Ο ιδρυτής της Amazon έκανε τα 53α γενέθλια της Λόρεν Σάντσεζ ξεχωριστά

Ο Τζεφ Μπέζος έκανε προς τιμήν της αγαπημένης του Λόρεν Σάντσεζ ένα αλησμόνητο πάρτι για τα 53α γενέθλιά της. Η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων μοιράστηκε στο Instagram της ένα βίντεο από τους εορτασμούς. Ο ιδρυτής της Amazon που δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου, κάλεσε τις φίλες της αγαπημένης του σε δείπνο σε ένα τα πιο πολυτελή εστιατόρια του Μαλιμπού στο Horses. Την παράσταση έκλεψε η εορτάζουσα, η οποία έλαμπε μέσα σε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ το οποίο ήταν διακοσμημένο με πολλά κρύσταλλα. Ιδιαίτερη ήταν και η τούρτα της Σάντσεζ, η οποία είχε πάνω της τον αριθμό 25. Το εστιατόριο το οποίο είναι συνήθως κλειστό τις Δευτέρες, άνοιξε τις πόρτες του για τον δισεκατομμυριούχο και την παρέα του.

Το δείπνο του Μπέζος για την Σάντσεζ ήταν μόνο ένα από τα πολλά πάρτι που προηγήθηκαν των γενεθλίων της, τα οποία γιορτάζει με τους φίλους και την οικογένειά της εδώ και εβδομάδες. Η φιλάνθρωπος και φίλης της Λόρα Αριλάγκα Άντερσεν – σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Μαρκ Άντερσεν- φιλοξένησε ένα δείπνο για τα γενέθλια της Σάντσεζ στην έπαυλή της στο Μαλιμπού στις 8 Δεκεμβρίου. Η Κιμ Καρντάσιαν και η μητέρα της Κρις Τζένερ ήταν ανάμεσα στους δεκάδες διάσημους καλεσμένους, στους οποίους περιλαμβάνονταν η Σίμονς, η ηθοποιός Σάρα Φόστερ και άλλοι.

Η ανάρτηση της Σάντσεζ

Ευτυχής και χαρούμενη η Σάντσεζ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις μοναδικές στιγμές που έζησε. «Ήθελα απλώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τις καταπληκτικές εμπειρίες και την αγάπη που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Πρώτα απ’ όλα, είχα την ευλογία να έχω μια τόσο απίστευτη γιορτή γενεθλίων που διοργάνωσε η αγαπημένη μου φίλη Λόρα Άντερσεν, από την τούρτα με το ελικόπτερο, το ποίημα που έγραψε, μέχρι το πιο όμορφο σκηνικό στον κόσμο.

Ήταν η απόλυτη τελειότητα. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με τις πιο απίστευτες και υποστηρικτικές γυναίκες και είμαι τόσο ευγνώμων που τις αποκαλώ όλες φίλες. Στη συνέχεια… ο αγαπημένος μου με εξέπληξε με ένα δείπνο όπου έδωσε έναν λόγο που έκανε όλους στο δωμάτιο να γελάσουν και να κλάψουν. Και, φυσικά, τα παιδιά μου είχαν το καθένα τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να μου λένε χρόνια πολλά, που γέμισαν την καρδιά μου. Είναι πραγματικά όλος μου ο κόσμος. Ποτέ δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη αγάπη και εκτίμηση. Σας ευχαριστώ όλους όσους με έκαναν να νιώσω τόσο ξεχωριστή και ευλογημένη στα γενέθλιά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις