Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άμπερ Χερντ – αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ: Τέλος στη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ – αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ: Τέλος στη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού

Άμπερ Χερντ - αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ: Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού

Μετά από μια πολυετή δικαστική διαμάχη, η οποία είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, η υπόθεση μεταξύ των ηθοποιών Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ κατέληξαν σε συμβιβασμό στην υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση, δίνοντας τέλος στο πιο «πικρό» διαζύγιο του Χόλυγουντ τα τελευταία χρόνια. Οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια για να βάλει τέλος στην υπόθεση. «Η Άμπερ ανυπομονεί τώρα να συνεχίσει τη ζωή της όπως σχεδίαζε να κάνει πριν από έξι χρόνια», είπε στη Mail Online πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού. «Θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το ατυχές επεισόδιο και να στραφεί σε αυτό που αγαπά στη ζωή. Την καριέρα της, την οικογένειά της και τους στόχους της».

Ωστόσο, σύμφωνα με την DailyMail, δεν υπάρχουν περιορισμοί για το τι μπορεί να πει η Χερντ σε σχέση με την υπόθεση και η ηθοποιός δεν έχει αποδεχθεί την ενοχή της. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είχαν βρεθεί σε μια σκληρή δικαστική μάχη τα τελευταία έξι χρόνια. Μια δικαστική αίθουσα στο Λονδίνο αποφάσισε υπέρ της, αλλά μια δεύτερη υπόθεση στο Fairfax της Βιρτζίνια, νωρίτερα αυτό το έτος, κατέληξε υπέρ του Ντεπ. Η ηθοποιός, 36 ετών, διατάχθηκε να πληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια (αργότερα μειώθηκε σε 365.000 δολάρια) ως τιμωρητική αποζημίωση μετά τη συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ο Ντεπ, 59 ετών, κλήθηκε να της δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια.

«Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ…»

Η Χερντ, σε ανάρτησή της στο Instagram, γράφει ότι «έχασε την πίστη της στο αμερικανικό νομικό σύστημα». Η ανάρτηση έλεγε: «Υπεράσπισα την αλήθεια μου και με αυτόν τον τρόπο καταστράφηκε η ζωή μου όπως ήξερα. Οι ύβρεις που αντιμετώπισα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια πιο γιγαντωμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται όταν επιλέξουν σπάσουν τη σιωπή τους και να πουν την αλήθεια τους. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με όρους που μπορώ να συμφωνήσω». Η ηθοποιός εξήγησε ότι η ανάρτηση δεν αποτελεί παραδοχή οποιονδήποτε πράξεων και «ούτε πράξη παραχώρησης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις