Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τελικός Μουντιάλ 2022: Έφτασε η ώρα της κρίσης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελικός Μουντιάλ 2022: Έφτασε η ώρα της κρίσης

Τελικός Μουντιάλ 2022: Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζονται για την καθοριστική «μάχη» τίτλου (17:00, ΑΝΤ1) στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Αργεντινή και Γαλλία κοντράρονται (17:00, ΑΝΤ1) στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 κι όλα τα φώτα είναι στραμμένα αναμενόμενα στους δύο απόλυτους σταρ της αναμέτρησης: Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ.

https://twitter.com/PSG_English/status/1604425148693909505

Ο 35χρονος Αργεντινός θρύλος και ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι οι πρώτοι σκόρερ του τουρνουά, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις ως τώρα κι έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε να φτάσουν οι χώρες τους ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο Ζιλ Ριμέ.

Ενόψει της «τιτανομαχίας» Αλμπισελέστε και Bleus, δείτε τις καλύτερες φάσεις των δύο αστέρων στο βίντεο που ακολουθεί:

Μουντιάλ 2022: Ποιοι celebrities και αθλητές υποστηρίζουν την Αργεντινή του Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ είναι τα πρόσωπα της ημέρας για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, με τους δυο τους να ηγούνται των προσπαθειών των εθνικών τους ομάδων να σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αργεντινή και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ και όλοι αδημονούν για την σέντρα. Σε επίπεδο… δημοφιλίας ο Λίο Μέσι δεν έχει ανταγωνιστή σήμερα (18/12), καθώς τόσες πολλές προσωπικότητες και αθλητές από όλο τον κόσμο, θέλουν εκείνος να κατακτήσει το τρόπαιο που λείπει από την εντυπωσιακή συλλογή του. Η διάσημη Αγγλίδα τραγουδίστρια Αντέλ θα στηρίξει την «αλμπισελέστε».

https://twitter.com/alimo_philip/status/1604419268699131905

Ένας θαυμαστής την πλησίασε σε μια πρόσφατη συναυλία και εκείνη ακούγεται να λέει: «Είσαι από την Αργεντινή; Δόξα τω Θεώ κέρδισαν στα πέναλτι σήμερα», αναφερόμενη στον αγώνα με την Ολλανδία.Η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς είναι γνωστό ότι είναι μεγάλη λάτρης του ποδοσφαίρου. Το 2017 εθεάθη στο «El Clasico» και ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι μια φωτογραφία μετά το παιχνίδι. Ένας άλλος σταρ του Χόλιγουντ ο Κρίστοφερ Μιντς – Πλας στηρίζει ανοιχτά την εθνική ομάδα της Αργεντινής, με το twitter του να είναι «αλμπισελέστε» τις τελευταίες ημέρες.

Ο Άγγλος τραγουδιστής Χάρι Στάιλς έγραψε επίσης «Συγχαρητήρια Αργεντινή» πριν από ένα πρόσφατο σόου του και ο Πορτορικανός ράπερ Daddy Yankee έχει επίσης εμφανιστεί σε βίντεο στα social media που υποστηρίζουν την «Αλμπισελέστε». Ένας άλλος Βρετανός αστέρας που εύχεται στην Αργεντινή είναι ο θρύλος του τένις Άντι Μάρεϊ. Στο τέλος του αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Αυστραλίας νωρίτερα στη διοργάνωση, ο Μάρεϊ έγραψε στο Twitter «Messi is the man».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις