Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου – συνέντευξη: “Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης”
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – συνέντευξη: “Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης”

Ιωάννα Μαλέσκου - συνέντευξη: «Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να είμαι σε κάποιο project» ανέφερε μεταξύ άλλων

Η Ιωάννα Μαλέσκου ύστερα από δύο χρόνια παραμονής της στην ελληνική τηλεόραση με την εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ φέτος απέχει από τον «τηλεοπτικό μαραθώνιο». Πέραν της αποχής της από την τηλεπαρουσίαση η ίδια έχει επιλέξει να είναι φειδωλή και με τις συνεντεύξεις που παραχωρεί. Παρόλα αυτά η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και εκείνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης, αλλά και στην προσωπική ζωή της.

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Mου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου”

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί» αποκάλυψε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου. Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της αποκάλυψε: «Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις».

«Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις