Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βραζιλία – Μουντιάλ 2022: Ο Νεϊμάρ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραζιλία – Μουντιάλ 2022: Ο Νεϊμάρ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Βραζιλία - Μουντιάλ 2022: Ο Νεϊμάρ είχε ως καλεσμένους αρκετούς συμπαίκτες του, όπως ο Άντονι, καθώς και μοντέλα και καλλιτέχνες, όπως ο τραγουδιστής Ζοάο Γκόμες

Το κέντρο της προσοχής για αρνητικό λίγο έγινε ξανά μετά από καιρό ο Νεϊμάρ, αφού διοργάνωσε πάρτι λίγο μετά την επιστροφή της εθνικής Βραζιλίας στην πατρίδα. Ο σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν λίγες ώρες αφότου δήλωνε ψυχολογικά κατεστραμμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ διοργάνωσε ένα πάρτι μόλις λίγο αφότου η εθνική Βραζιλίας είχε επιστρέψει στην χώρα.

Ο Νεϊμάρ είχε ως καλεσμένους αρκετούς συμπαίκτες του, όπως ο Άντονι, καθώς και μοντέλα και καλλιτέχνες, όπως ο τραγουδιστής Ζοάο Γκόμες. Το πάρτι έγινε στο σπίτι της αδερφής του στο Σάο Πάολο όπως αποκάλυψε η Φόλια ντε Σάο Πάολο. Το γεγονός αυτό δεν έγινε δεκτό προφανώς με ιδιαίτερη θέρμη από τους συμπατριώτες που ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά του αυτή λόγω όλων όσων είχε πει μετά τον αποκλεισμό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Διάλειμμα για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Βραζιλία στην κατάκτηση του Μουντιάλ και σκέφτεται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της σελεσάο. Σύμφωνα με την Equipe, ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ πίκρανε πολύ τον Νεϊμάρ σε σημείο που σκέφτεται να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από την εθνική ομάδα και να επιστρέψει στη συνέχεια για τους σημαντικούς αγώνες. Αρκετοί θεωρούσαν ότι ο Νεϊμάρ θα εγκατέλειπε τη Βραζιλία μετά την ήττα από την Κροατία, ωστόσο ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει να ενισχύει τη Σελεσάο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις