Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς – Σάκκαρη Netflix: Πρωταγωνιστές στο ντοκιμαντέρ «Break Point»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη Netflix: Πρωταγωνιστές στο ντοκιμαντέρ «Break Point»

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη Netflix: Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι ενός νέου ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Break Point» που θα ασχολείται με την άνοδο των νέων αστέρων και πρωταγωνιστών του τένις. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 13 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της ελίτ του αθλήματος με το πρώτο Grand Slam τουρνουά του 2023, το Australian Open. Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα έχουν ως επίκεντρο τη δράση σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του τένις. Αρχίζοντας από το Australian Open του 2022, έπειτα θα παρουσιαστεί το Indian Wells και ακολούθως το Madrid Open της Μαδρίτης και το Roland Garros. Αυτά θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα.

Τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια θα έχουν ως κεντρικό άξονα τα όσα έλαβαν χώρα στο Grand Slam του Wimbledon, το Eastbourne, το Queens Club, το U.S. Open, τους τελικούς της WTA και τους τελικούς της ATP. Αυτά θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο, όταν η σεζόν θα βρίσκεται στα… πάνω της. Πέραν των δύο Ελλήνων σταρ του τένις θα παρουσιαστούν και οι ιστορίες της Ίγκα Σφιόντεκ, της Σλόαν Στίβενς, του Νικ Κύργιου, του Θανάση Κοκκινάκη, του Κάσπερ Ρουντ, του Ματέο Μπερετίνι, της Ονς Ζαμπέρ, ενώ συμμετέχουν και οι Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτζ, Φράνσις Τιαφό, Άιλα Τομλιάνοβιτς, Πάουλα Μπαμπόσα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

«Ποιος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς;»

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς άλλο άθλημα που να κυριαρχείται τόσο πολύ από τόσα λίγα άτομα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά βρίσκονται στο τέλος του κύκλου – εκτός, προφανώς, από τον Νόβακ και τον Ράφα, σε κάποιο βαθμό. Η αλλαγή της φρουράς συμβαίνει» δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Τζέιμς Γκέι Ρις, σε συνέντευξη στο Associated Press.

«Και ως εκ τούτου, ο συγχρονισμός ήταν επίσης πολύ καλός. Επειδή αγαπώ το τένις, αλλά σκέφτομαι: “Ποιος είναι ο Τσιτσιπάς;”. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Με κάθε ειλικρίνεια» είπε. «Αλλά στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς, “Θεέ μου, είναι το Νο 5 στον κόσμο. Είναι ένας πραγματικά, σοβαρά, καλός τενίστας και είναι ένας πραγματικά ενδιαφέρων τύπος. Και θα ήθελα να μάθω περισσότερα γι’ αυτόν”. Γιατί το μόνο που άκουγα τα τελευταία 15-20 χρόνια ήταν: “Ρότζερ, Ρότζερ, Ρότζερ. Σερένα, Σερένα, Σερένα, Σερένα”. Για κάποιο λόγο, σωστά; Προφανώς, δεν το αμφισβητούμε αυτό, επειδή είναι θρύλοι και είδωλα. Αλλά νομίζω ότι ήταν πραγματικά συναρπαστικό να ρίξουμε φως σε μια νέα γενιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις