Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θεοδώρα Σιάρκου – Φιλιππίδης: “Ηταν πολύ υποστηρικτικός και με μένα και με τους συναδέλφους”
LIFESTYLE

Θεοδώρα Σιάρκου – Φιλιππίδης: “Ηταν πολύ υποστηρικτικός και με μένα και με τους συναδέλφους”

Θεοδώρα Σιάρκου - Φιλιππίδης: «Δεν γνώρισα το άλλο πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη»

Με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» παραχώρησε συνέντευξη η Θεοδώρα Σιάρκου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την πεντάμηνη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ υποστήριξε την συνάδελφο της, Τζένη Διαγούπη. Ειδικότερα, η Θεοδώρα Σιάρκου εξομολογήθηκε πως «με τον κ. Φιλιππίδη είχαμε μια πεντάμηνη συνεργασία, η οποία χαρακτηρίστηκε από μία πάρα πολύ καλή σχέση.

Μια σχέση που ουδέποτε μου έδωσε το δικαίωμα να σκεφτώ κάτι αρνητικό για αυτόν, απεναντίας ήταν πολύ υποστηρικτικός και με μένα και με τους νεότερους συναδέλφους, πράγμα που με έκανε να τον θαυμάσω κιόλας. Βρισκόμασταν μόνο στο γύρισμα, δεν κάναμε μαζί μια καλοκαιρινή περιοδεία για να βγούμε μετά την παράσταση να φάμε και να δω πως είναι ο Πέτρος σαν άνθρωπος. Τον γνώρισα μέσα στα πλαίσια μιας επαγγελματικής σχέσης. Δεν έτυχε να γνωρίσω το άλλο πρόσωπο του Πέτρου, αυτό για το οποίο κατηγορείται αυτή τη στιγμή».

«Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό για όλους μας»

«Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό για όλους μας» συμπλήρωσε η ηθοποιός για να δεχθεί την ερώτηση από τον δημοσιογράφο, εάν έχει πιάσει τον εαυτό της να σκέφτεται πως μπορεί να νιώθει τώρα ο συνάδελφος της. «Πως μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος στη θέση του Πέτρου Φιλλιππίδη; Εγώ στη θέση του θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Μπορεί και να είχα επιχειρήσει να αυτοκτονήσω, δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση του».

«Δεν νομίζω ότι η κυρία Διαγούπη έχει τη δύναμη με τα λεγόμενα της να δημιουργήσει μια τέτοια συνθήκη ούτως ώστε ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του. Δηλαδή μου φαίνεται έως και αστείο. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο, φαντάζομαι, που είναι χρόνια στον χώρο, έχει εδραιωθεί στον χώρο, έχει κάνει μια καριέρα στον χώρο. Δηλαδή με μια λέξη της Τζένης Διαγούπη έχασε αυτή η γυναίκα τη δουλειά της; Μου φαίνεται ακραίο και η Τζένη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Όσο την ξέρω σαν άνθρωπο είναι τόσο υποστηρικτική και τόσο επαναστάτρια και τόσο αγωνίστρια και αν μπορούσε να χαρίζει δουλειές στον κόσμο, θα το έκανε αφειδώς. Αλλά όχι να στερεί από τον κόσμο τη δουλειά του» πρόσθεσε ακόμα η Θεοδώρα Σιάρκου στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις