Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 12/12 – αποχώρηση: Ποια παίκτρια αποχαιρέτησε το “όνειρο”
LIFESTYLE

GNTM 12/12 – αποχώρηση: Ποια παίκτρια αποχαιρέτησε το “όνειρο”

GNTM 12/12 -αποχώρηση: Τα συγκινητικά τηλεφωνήματα, ο εκνευρισμός στης Μικαέλας, η δοκιμασία στην υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα και η καλύτερη φωτογραφία

Η Κάτια Κιζίμα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε ξανά από το GNTM 5, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και με την περίπτωση της Ραφαέλας Χαραλάμπους που επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας του Star και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/12), οι 7 διαγωνιζόμενες είχαν αρχικά την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την οικογένειά τους.

Η Μικαέλα συγκινήθηκε έντονα, όταν άκουσε τη φωνή του συζύγου της, Γιώργου, στον οποίο εξέφρασε τον προβληματισμό της για τις κακές επιδόσεις της κόρης της, Μάρας, στα τελευταία πλατό, λέγοντας πως αν αποχωρήσει θα φύγουν μαζί. Ο αγαπημένος της όμως τη συμβούλεψε να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά της και να συνεχίσει να δινει τον καλύτερό της εαυτό. «Κρατάω σαν φυλαχτό όλες τις συμβουλές που μου λένε οι δικοί μου, γιατί στο τέλος μόνο εκείνοι με ξέρουν στ’ αλήθεια. Χωρίς να είναι εδώ μαζί μου, ξέρουν ακριβώς τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι», είπε η Αλεξία Τ., η οποία δεν άντεξε και με το που σήκωσε το τηλέφωνο ο συγγενής της, ξέσπασε σε λυγμούς.

 

Η φωτογράφιση της Δευτέρας

Οι διαγωνιζόμενες ήρθαν αντιμέτωπες με μια από τις πιο δύσκολες φωτογραφίσεις του πέμπτου κύκλου του GNTM. Mε φωτογράφο τον Παναγιώτη Σιμόπουλο κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πάνω σε μια υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της εταιρίας Migato. Το ζητούμενο; Weird posing, αντίληψη του σώματος σε σχέση με τα custom made παπούτσια Migato και τα custom made ρούχα της σχεδιάστριας Ειρήνης Μάκου.

Η Βικτώρια, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη φωτογραφίση είχε το πλεονέκτημα να φωτογραφηθεί με όσον χρόνο θέλει για να πετύχει την τέλεια φωτογραφία, ενώ επέλεξε να δώσει το ντεζαβαντάζ κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στην Αλεξία Τράικο κι τη Μικαέλα, οι οποίες δε θα μπορούσαν να ακουμπήσουν με τις παλάμες τους τη γυάλινη πλατφόρμα που γινόταν η φωτογράφιση.

 

Ο εκνευρισμός της Μικαέλας

H Aλεξία δήλωσε έτοιμη να δεχθεί κι αυτήν την πρόκληση, ενώ η Μικαέλα ξεκαθάρισε ότι έχει υψοφοβία και θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτό της. Λίγο πριν ετοιμαστούν τα μοντέλα για το σετ, η Μικαέλα υποστήριξε ότι η Βικτώρια της έδωσε μειονέκτημα, για να την εκδικηθεί για την κριτική που έκανε στη φίλη της, Μαρίτα, ενώ απευθυνόμενη στην κόρη της και φανερά εκνευρισμένη, χαρακτήρισε τις διαγωνιζόμενες διπρόσωπες. Η Μαρίτα από την άλλη έδειξε να ενοχλήθηκε με το σχόλιο της Μικαέλα ότι την αντιγράφει και υποστήριξε ότι με τη συμπεριφορά της επιχειρεί να την αποσπάσει από τον στόχο της,

«Υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι που με έχουν απογοητεύσει με τη συμπεριφορά τους. Εκνευρίστηκα λιγάκι, γιατί εγώ είμαι πάντα καλή και τις προσέχω και προσπαθώ να μη νιώσουν τα disadvantage που πρέπει να δώσω, αλλά ίσως πρέπει κι εγώ να αλλάξω τη στρατηγική μου και να μη λυπάμαι κανέναν», ήταν τα λόγια που είπε μπροστά στις κάμερες η Μικαέλα για ορισμένες συμπαίκτριές της.

 

Οι καλύτερες φωτογραφίες

Η Βικτώρια και η Κότυ είχαν εντυπωσιακές λήψεις και η fashion expert τις φώναξε να έρθουν μπροστά. Η Βικτώρια μάλιστα άκουσε για δεύτερη συνεχή φορά το όνομά της στις καλύτερες φωτογραφίες. Αυτή που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια ήταν η Κότυ. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που η διαγωνιζόμενη τα πηγαίνει καλύτερα από όλες σε φωτογράφιση. Στο bottom 3 βρέθηκαν η Μάρα, η Μιχαέλα και η Κάτια, η οποία είχε ένα καλό σετ, ενώ κάποια στιγμή δέχτηκε και τα εύσημα από τον Τάσο Σοφρωνίου, καθώς έστησε σωστά το σώμα της, ώστε να μοιάζει με βάτραχο, όπως της ζήτησε ο κριτής του GNTM.

Ωστόσο το αποτέλεσμα φάνηκε πως δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή ή οι φωτογραφίες των Μάρα και Μιχαέλα ήταν κάπως καλύτερες από της Κάτιας και έτσι η 28χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία που ήταν και το golden pass είδε για 2η φορά την πόρτα της εξόδου από το GNTM. Πολλές από τις κοπέλες αντέδρασαν με το αποτέλεσμα και το θεώρησαν άδικο, καθώς η Μικαέλα έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα ως μοντέλο και θα αποχωρήσει αν φύγει η κόρη της, η Μάρα. Παρόλα αυτά συνεχίζει την πορεία της στο διαγωνισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις