Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 12/12 Μιχαέλα: «Λύγισε» η παίκτρια μιλώντας με τον σύζυγό της
LIFESTYLE

GNTM 12/12 Μιχαέλα: «Λύγισε» η παίκτρια μιλώντας με τον σύζυγό της

GNTM 12/12 Μιχαέλα: «Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο»

Η ημέρα που περίμεναν πολλές από τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι του GNTM 5 έφτασε, μιας και τους δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι περισσότερες από αυτές συγκινήθηκαν έντονα, με τη Μιχαέλα Νόβακ-Μαρλή, να ξεσπά σε κλάματα, όταν άκουσε τον σύζυγό της, Γιώργο στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου. Φανερά προβληματισμένη η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μιας και συμμετέχει στο παιχνίδι μαζί με την κόρη της, Μάρα, η οποία τις τελευταίες μέρες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

«Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο καλά» είπε αρχικά για την κόρη της, με την οποία συμμετέχουν μαζί στο ριάλιτι. «Τώρα χάνεται ο σκοπός μου, εγώ γι’ αυτό ήρθα μέσα στο παιχνίδι, όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου, αν την διώξουν δεν θέλω να κάτσω» πρόσθεσε,  ξεσπώντας σε κλάματα η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή.

Ο σύζυγός της, της απάντησε: «Όχι αγάπη μου, δεν γίνεται έτσι, να μάθει και η Μάρα να παλεύει και να αγωνίζεται. Και στη ζωή της, αύριο – μεθαύριο που θα πάει στη δουλειά της, τι θα λένε οι άλλοι; “Ας μην πάμε εμείς καλά για να τα πηγαίνει καλά η Μάρα;” Όχι, να μάθει να αγωνίζεται, να βελτιώνεται, η ζωή έτσι είναι».

Τότε, η διαγωνιζόμενη κατέληξε, λέγοντας: «Θα τα λέω και εγώ συνέχεια από μέσα μου και θα προσπαθήσω να τα πιστέψω και εγώ, έτσι ώστε να μην τα παρατήσω σε περίπτωση που αποχωρήσει η κόρη μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις